reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Ja jeszcze nie kupowałam nic z Netto ale koleżanki polecaly więc wysłałam babcie na łowy bo u mnie nie ma w pobliżu ;-) jutro ma przynieść to będziemy testować,,tylko trzeba się spieszyć bo od dziś ta gazetka a przynajmniej u nas pojedyncze sztuki były.

Co do Oball to uważam że to akurat pożyteczne i rozwijajace zabawki a takich nigdy za wiele :tak: zresztą my nie mamy jakiś strasznych ilości i kupuje raczej sama. Dzisiaj przyszła żyrafa Sophie może któraś z was będzie kojarzyć, ciekawe czy się spodoba małej bo póki co śpi jak zabita po spacerku ;-)

reklama
my jesteśmy na etapie skoczka, Marcysia kompletnie nie chce już lezeć podnosi się do siadania cieżko ją gdzieś zostawić i szukam dla niej skoczka.

Cześć Dziewczyny!

chcialam dołączyć, jesli mozna, bo narazie kiepska ze mnie i zielona całkiem mama, wiec od Was na pewno sie wiele nauczę.
Moj skarb jest podobnie jak u Smerfety naturalny po całkowicie nieudanej pierwszej próbie IVF , gdzie nawet nie było co transferować. I chyba podczas porodu wykryli mi dlaczego nie mogliśmy tak długo zajsc w ciaze, albo nie chciała sie ona utrzymać. Otóż mam spore mięśniaki w macicy. Ale pod tym kątem nigdy nikt mnie nie badał. Dzisiaj dopiero powiedział mi to lekarz, który mnie operował.

Piotruś przyszedł na swiat we środę w nocy 11.03 o 23.20 ważył 3850 i ma 55 cm dł.

Ja dzisiaj jak młody Bog sie czuje. Piotruś budził sie co 3 godziny jak w zegarku na papu a potem zasypiał, cała noc dzieki temu przespaliśmy. Karmienie piersią to super sprawa, a najbardziej sie o to obawiałam. No i dzisiaj to juz moge powiedzieć, ze chodze ( prawie) prosto, ze mało mnie boli i ciągnie, brykam i chętnie za jakies sprzątanie bym sie wzięła Jutro wychodzimy do domku. Hura!

Smerfata ta jak tam postępy z laktacją?

Agaawa witamy :-) jak fajnie widzieć na tym wątku kolejną znajomą osobę :tak:

Edit: żyrafa Sophie zaakceptowana :-D
20150316_144532.jpg

Załączniki

• 20150316_144532.jpg
    20150316_144532.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 70
infinity my tez mamy grzechotke oball i Hania tez ja lubi.Tez jestesmy na bebilonie ,ale Hania nadal ciumka cycusia .Tak jak Esiek pisała kiedys to jak narkotyk i ciezko z nim skonczyc,ale Hania tylko sobie je miedzy posiłkami lub jeszcze noca,taki juz z niej mamin cycuś:-)

Cześć dziewczyny :-) od porodu Was podczytuje, czas zacząć się udzielać :-) Piotruś w sobotę bedzie miał już 2 miesiące :-).

Jutro idziemy do urologa i zobaczymy jaka podejmie decyzję co do naszego pobytu w szpitalu.

Muszę się tym oballem zainteresować, bo nie znam zupełnie a wydaje się to fajne :)

Szczerbatka kciuki zacisnięte za wizytę &&&

Madzia a Ty już wybrałaś skoczek? My się chyba zdecydujemy na Rain forest Fisher Price. Też jesteśmy właśnie na etapie wybierania skoczka, bo z Fifim już si e wytrzymać nie da! Nie mogę go spokojnie przewinąć bo się tylko hyc na brzuszek przekręca i próbuje spełznąć z przewijaka :-D ale trochę się bałam i czekam na ten 6 miesiąc, ale może niepotrzebnie...

No właśnie Dziewczyny dwa pytania mam: 1. Czy któraś wsadzała dziecko w skoczek przed 6 miesiącem i 2. Kto ma Fisher Price rain forest skoczek i czy jest taki super jak się wydaje?

Infinity , bylam dzis w netto i kupiłam Hani bodziaki 2 pary w sowy,2 kompleciki tunika i getry , jeden na lato a drugi jak juz wieksza bedzie i chusty pod szyję, faktycznie material czysta bawełna, również przypadly mi do gustu te ciuszki.Dzieki za info☺Ogolnie za netto nie przepadam takze nawet bym nie wiedziała

reklama
Lenka też myślę o tym rain forest ale brigh stars ma jeszcze taki dla dziewczynki a i może by się zastanowić nad skoczkiem z chodzikiem tylko czy te 2 w 1 to bedą ok???? Ja też jeszcze Marcysi w niego nie wsadzę ale zaraz mamy chrzciny i dostaję pytania o prezenty więc moze skorzystam i ktoś kupi skoczka a to będzie przed samym 6 miesiacem tylko nie wiem czy ona tyle wytrzyma bo to straszna wiercipięta jest.

Do góry