reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Montana Franio dzisiaj tak prężył sie dziwnie , zawsze mialczy jak robi kupkę a dzisiaj bardzo sie denerwował i sie przestraszyłam ze moze wlasnie kolka ale juz mu przeszło , nie płakał potem sie bawił ale wolałam zapytać profilaktycznie :)
Zatem w razie co na łyżeczce bo karmie cycem ;)

Dziękuje dziewczynki wasze doświadczenie jest niedocenione :)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć mamusie :)
Czy moglabym dolaczyc do Was?
13 marca przez cc przyszła na świat moja córcia Alicja. Co prawda nie jest to dziecko poczęte przez ivf ale w jego trakcie powstał taki mały cud, który dziś cały dzień śpi, aż się martwię czy nie za długo (od godz 11).
Czeka na mnie jeszcze jeden mrozaczek :)

Smerfeta - witamy!! Dobrze pamiętam Twój cud po latach walki! Witamy Alunie a Ty zmień suwaczek :D I ciesz się, że tyle śpi bo to im szybko mija!!!

Suwaczek zmienię ale w domku :-)

Esiek martwię się czy z nią wszystko ok :)

A jeszcze mam pytanie - jakie mleko polecacie na początek? Na razie krucho u mnie z laktacja :(
A dziś wieczorem wychodzę już do domu :-)

Smerfeta - a jakie daja Ci w szpitalu? Ja bym Ci polecała już od teraz Bebilon Comfort to może unikniesz kolek... Bo jak sie zaczna niedlugo to i tak bedziesz mnieniac mleko na lekkostrawne. Ja zaluje ze nie dawalam Beblion Comfort wlasnie od poczatku.

Smerfeta witaj! ogromne gratulacje!!!! Ja też doskonale pamiętam ten cud, który teraz juz jest po drugiej stronie brzuszka :) Co do mleka to mój mały Burżuj wybrał sobie, ze pasuje mu tylko to najdroższe mleko czyli Enfamil, my akurat psujemy statystyki chwalonego Bebilonu comfort, u nas było po nim fatalnie, ale chyba jesteśmy wyjątkiem. dziewczyny sobie bardzo chwalą, więc może spróbuj? Filip w każdym razie poleca Enfamil :)

Smerfeta gratuluje świeża mamuśko ;)
Moj Miłosz też na bebilonie ;) ale sokojnie przystawiaj jak najwoęcej małą jeśli chcesz karmić piersią to pokarma zaraz się pojawi ;)
A mój Miłosz pierwszy raz pogardził słoiczioem królik z ziemniakami mu nie podszedł ;) ale jak przygrzałam wołowinke z marcheweczką to już było ok ;)

reklama
Majka hehe, nasze dzieciaczki też maja swoje smaki :) i jak widać zupełnie różne czasami, bo słoiczki z króliczkiem i te z rybkami są ulubionymi Filipa.
Fifi jest bardzo hmmm... karny, zjada wszystko co mu podam, ale tez juz są takie obiadki, które omijam bo widzę, że mu nie podeszły

Ostatnia edycja:
Do góry