reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Esiek róbcie pokoik a potem wstawiam fotki podpatrzone pomysły są zawsze dobre.

A my dziś po pobraniu krwi marcysia zniosła je lepiej niż ostatnim razem pani musiała napełnić aż 3 fiolki serce mnie bolało ale co zrobić.

reklama
Na comforcie byla 4 mc pozniej sama zdecydowalam ze przejde na bebilon z pronutra 1 . Tez z kwesti finansowej bo puszki sa male a duzo kosztuja

Ema ja bym nie rezygnowala z kp,tak jak dziewczyny pisza Ty przekazujesz karmiac przeciwciala. Ja juz kilka razy chorowalam i przystawalam wtedy Wiki jak najczesciej. Teraz znowu przypaletalo sie chorobsko,wlasnie pije gorace mleko z czosnkiem :/

Lilka: oby Hania szybko zaakceptowala zmiane mlecxka i wszystko wrocilo do normy. Odnosnie katarku Wiki dzisiaj juz nic nie lecialo, jupi :) tylko znowu nic nie chce jesc pricz cycka. :( boje sie ze na tym cycku to za bardzo na wadze nie przybierze, niestety nie mam na to wplywu, bede dalej probowac Ja karmic sloiczkami,kaszkami moze w koncu sie skusi.

witam
no idąc za radami karmiłam piersią i nic małemu nie zaszkodziło... a najważniejsze że ja już dziś od rana dobrze się czuję, po wczorajszym osłabieniu nie ma śladu:)

a dokładnie rok temu jechałam po mojego małego kropeczka do Gdyni:) szybko ten czas zleciał, minął wspaniały okres ciąży i teraz nasz mały już bawi się na macie:) mój najwspanialszy prezent z okazji dnia kobiet:)

wszystkiego najlepszego dziewczyny:)

Ema - super ze karmienie nie zaszkodzilo. Jednak Natura to przyslala ;)
Fakt, marzec ubieglego roku byl cudowny my 4 marca dowiedzielismy sie ze jest cud :) A tera tak jak piszesz - ten cud sie bawi i gada po swojemu!

U nas dzis malowanie, wczoraj dwa razy wymienialam farby - zobaczymy co wyjdzie

reklama
Do góry