reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Madzia - kurde kobito masz kondycje. Ja nie wiem czym bym 500m przebiegła teraz :)

Genna no jest zielony i jedna ściana w tym cholernym różu ktory wyszedl jasiniejszy niz mial byc :/ Powiesze zaslony, firanki i zyrandol, wstawie, meble i jak mnie dalej bedzie wkurzal ten rozowy to go przemaluje.

reklama
moja MArcysia w tem. pokojowej nie zje musi być lekko podgrzane. Ja też robię na oko. Mam taki mały termosik i zagotowuję wodę na cały dzień a potem całą noc i robię mleko z tego.

hahhahah Esiek a ty masz cierpliwośc do tych kolorów. Co do iegu to nie powiem lekko mi nie było ale jakoś poszło to tak dla sprawdzenia samej siebie.

Madzia - tylko do rozowego i to wlasnie nie mam cierpliwosci ;)
Majka - wstawie jak skoncze a jeszcze panele na podlogi, firany, zaslony, mebelki itd...

Dziewczyny czy ktoras ma kontakt z Infinity? Nie odzywa sie dlugo.

Ostatnia edycja:
Ja tez mm daje do 2h, tak napisane jest na opakowaniu. I jak wystygnie to daje w temp pokojowej. A jesli mam gorące mleko to temp zawsze sprawdzam
na nadgarstku na wewn stronie, tak sie niby powinno, ze jak sie poleje kilka kropel to nie powinno byc tego mleka czuc w ogole na skórze.

Madzia biegłaś?! Wow, gratulacje :) właśnie zazdroszczę dzis tym co miały odwagę i siłę na te 5 km :)

ja po 2 antybiotykach wracam jutro na fitness i aż się boje tak straciłam przez te cholerne leki siły... ale tak jak dziewczyny piszą, tez już zapomniałam dawno o kg ciążowych, ale moja skóra nie do końca :/

Muszę się Wam pochwalić, rośnie mi samodzielny Syn, dziś na zakupach sam się obsługiwał soczkiem, wiadomo czasem nieporadnie, ale i tak jestem dumna :D

Załączniki

• samodzielny Fifi.jpg
    samodzielny Fifi.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 59
Esiek ale pudrowy czy brudny róż jest spoko na ścianach wygląda dobrze a jeszcze odpowiednie dodatki zrobią swoje, z tego co widziałam Twoją inwencję twórczą to na pewno pokoik będzie piękny i Gosi się spodoba.

Lenka Fifi super trzyma buteleczkę, Marcysia próbuje ale jeszcze nieudolnie.

My dziś mamy wizytę u dr. Rudnickiego Marcysia ma troszkę za mało leukocytów czyli chyba coś z niedokrwistością zobaczymy co powie w zasadzie ma w morfologii 4 parametry zaniżone i jeden zawyżony ale tsh w normie - nareszcie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry