reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Madzia - kurde kobito masz kondycje. Ja nie wiem czym bym 500m przebiegła teraz :)

Genna no jest zielony i jedna ściana w tym cholernym różu ktory wyszedl jasiniejszy niz mial byc :/ Powiesze zaslony, firanki i zyrandol, wstawie, meble i jak mnie dalej bedzie wkurzal ten rozowy to go przemaluje.

reklama
moja MArcysia w tem. pokojowej nie zje musi być lekko podgrzane. Ja też robię na oko. Mam taki mały termosik i zagotowuję wodę na cały dzień a potem całą noc i robię mleko z tego.

hahhahah Esiek a ty masz cierpliwośc do tych kolorów. Co do iegu to nie powiem lekko mi nie było ale jakoś poszło to tak dla sprawdzenia samej siebie.

Madzia - tylko do rozowego i to wlasnie nie mam cierpliwosci ;)
Majka - wstawie jak skoncze a jeszcze panele na podlogi, firany, zaslony, mebelki itd...

Dziewczyny czy ktoras ma kontakt z Infinity? Nie odzywa sie dlugo.

Ostatnia edycja:
Ja tez mm daje do 2h, tak napisane jest na opakowaniu. I jak wystygnie to daje w temp pokojowej. A jesli mam gorące mleko to temp zawsze sprawdzam
na nadgarstku na wewn stronie, tak sie niby powinno, ze jak sie poleje kilka kropel to nie powinno byc tego mleka czuc w ogole na skórze.

Madzia biegłaś?! Wow, gratulacje :) właśnie zazdroszczę dzis tym co miały odwagę i siłę na te 5 km :)

ja po 2 antybiotykach wracam jutro na fitness i aż się boje tak straciłam przez te cholerne leki siły... ale tak jak dziewczyny piszą, tez już zapomniałam dawno o kg ciążowych, ale moja skóra nie do końca :/

Muszę się Wam pochwalić, rośnie mi samodzielny Syn, dziś na zakupach sam się obsługiwał soczkiem, wiadomo czasem nieporadnie, ale i tak jestem dumna :D

Załączniki

• samodzielny Fifi.jpg
    samodzielny Fifi.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 55
Esiek ale pudrowy czy brudny róż jest spoko na ścianach wygląda dobrze a jeszcze odpowiednie dodatki zrobią swoje, z tego co widziałam Twoją inwencję twórczą to na pewno pokoik będzie piękny i Gosi się spodoba.

Lenka Fifi super trzyma buteleczkę, Marcysia próbuje ale jeszcze nieudolnie.

My dziś mamy wizytę u dr. Rudnickiego Marcysia ma troszkę za mało leukocytów czyli chyba coś z niedokrwistością zobaczymy co powie w zasadzie ma w morfologii 4 parametry zaniżone i jeden zawyżony ale tsh w normie - nareszcie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry