reklama
a na co ten sinlac. ?
Co do kup to dlatego dzisiaj podałam śliwki powinny troszkę rozluźnić kupkę, a kolor dokładnie tak jak piszesz zależy od obiadku.
Ja od miesiaca zapisuję ile mała je doktor mi kazała w poniedziałek mam wizyte u niego i zobaczymy co powie.
A gluten szukałam taki w proszku ale nie było mam taki deserek z biszkoptem i to chyba poda i dzisiaj w niemczech kupiłam z sucharkami i też podam
Co do kup to dlatego dzisiaj podałam śliwki powinny troszkę rozluźnić kupkę, a kolor dokładnie tak jak piszesz zależy od obiadku.
Ja od miesiaca zapisuję ile mała je doktor mi kazała w poniedziałek mam wizyte u niego i zobaczymy co powie.
A gluten szukałam taki w proszku ale nie było mam taki deserek z biszkoptem i to chyba poda i dzisiaj w niemczech kupiłam z sucharkami i też podam
sinlac to taka pierwsza kaszka bez glutenu i laktozy. Mi pani dr powiedziała, że póki wprowadzam kaszki i warzywka, to żeby się jeszcze wstrzymać z podawaniem glutenu do 5 miesiąca.
A ponieważ u nas było ciężko ze znalezieniem odpowiedniego mleka modyfikowanego, to trochę się obawiam różnych kaszek że małemu na brzuszek zaszkodzą i ten sinlac jest właśnie taki najbezpieczniejszy na początek. A po sinlacu mam kaszkę mleczno ryżową o smaku bananowym bez cukru - takie coś bobovity znalazłam.
A ponieważ u nas było ciężko ze znalezieniem odpowiedniego mleka modyfikowanego, to trochę się obawiam różnych kaszek że małemu na brzuszek zaszkodzą i ten sinlac jest właśnie taki najbezpieczniejszy na początek. A po sinlacu mam kaszkę mleczno ryżową o smaku bananowym bez cukru - takie coś bobovity znalazłam.
madzia i piotr
Fanka BB :)
madzia i piotr
Emilia M
Apropo ubranek na chrzest dla chłopców to znalazłam fajna stronkę, tylko nie wiem czy do Pl wysyłają.
Vertbaudet mobile
Vertbaudet mobile
Vertbaudet mobile
Vertbaudet mobile
ema51
Janek chodzi spać po kąpieli i jedzeniu - najczęściej zasypia przed 20, czasami pomarudzi ale max do 21 i śpi ostatnio do 6 - 7 (choć zdarzają się przebudzenia koło 4, ale na szczęście rzadko i wtedy tylko cycek i śpi dalej).
lilka-1986
My mamy straszne problemy z kupka . Dzis byl 3 dzien kiedy Hania nie mogla zrobic tak biedna plakala dalam czopek i poszlo. Od ok tygodnia daje duphalac i nic nie pomaga. Chyba czeka nas zmiana mleka... Bylam u pediatry i jak nie pomoze to co dala to zmiana mleka. Mowila ze zdarza sie tak ze dziecku nagle przestaje odpowiadac mleko .
reklama
lilka-1986
Nie pomaga duphalac dicoflor esputicon ani surowe owoce i woda przegotowana do picia. Juz nie wiem co robic ...