reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

witam drogie Panie! mialam tu sie czesciej odzywac, ale wrocilam do pracy i na nic czasu nie mam. po powrocie do domku tylko lozeczko i lulu. jakos tak strasznie zmeczona jestem.
ale ja nie o tym chcialam.
a raczej sie pochwalic. bylam wczoraj na usg i dowiedzialam sie, ze bedzie to synek. w calej okazalosci swoje klejnociki prezentowal. pani doktor powedziala, ze jest na 90% pewna, ze to chlopak. a ze jest naprawde dobrym specjalista od usg, mysle, ze to juz przesadzone.
co prawda ja raczej obstawialam dziewczynke, ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe :)

reklama
Trina mój maluszek też ma się dobrze. Ostatni raz widziałam je 2 tygodnie temu. Za kolejne 2 mam wizytę u gina i wtedy może się dowiem co moje maleństwo chowa miedzy nogami:)

maluszek ma 6,6 cm, serduszko pika,ładnykręgosłup, kark ok, mam zlecone badania na tokso i brucelloze. wkleje zdjęcie jak tylko znajde aparat w tym bałaganie.

W czwartek byłam na usg (p.karkowa) Maluszek jest zdrowy. Wszystko ok-ma już 69mm. Już pokazuje foteczkę:-):tak:
gosiabobodw6.jpg

reklama
Kaka chętnie wrzuciłabym fotkę ale szczerze mówiąc nie bardzo wiem jak to zrobić. A jest smieszne zdjęcie, maluszki mają po 6 cm, leżą tak jakby na siebie patrzyły... kocham te kruszynki i modlę się żeby wszystko było ok. oczywiście ruchy czuję i w ogóle jakiś ten brzuch więkrzy, wyglądam na 5 miesiąc...

Do góry