reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
no to ja sie pochwale moja dzidzia skanuj0001.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
4b21c42b0a3c725d.html

i jeszcze jednoRotation of skanuj0001.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
0a913b1dbe7cbc86.html

Tirli słodkie maleństwo i jakie fotogeniczne.

Co do mojej fotki to nie zrobil mi bo to było usg genetyczne na nfz. Musze poczekac do 20 maja. Ginke już przerobiłam i będzie mi dawac fotki co wizytę.

Mam wizytę umówioną na 9 maja...ciekawe czy będzie już coś widać co ma miedzy nóżkami nasz Skarbek:)

reklama
Ja ma wizyte 8 maja :-) a nastepna bedzie za 3 lub 4 tygodnie i to bedzie 18 tydzien z groszem
lub 19 tydzien z groszem :-) A moj gin mowial ze kolo 20 powinien powiedziec mi plec dziecka wiec ja bede miala nastepna wizyta za 4 tygodnie to moze mi juz powie starsznie bym juz chciala wiedziec :-).
A mnie gin umawia na nastepna wizyte na wizycie .Daje mi chorobowe i do tego dnia co mam
chorobowe to tego dnia kaze mi przyjsc :-)

Do góry