reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

majeczka sliczny maluszek
ps a to dlaczego tak mało sie udzielasz?:-p

Mam troszkę problemów...Moja mama jest w okresie menopauzy. Niedawno wystąpiło u mniej nieprawidłowe krwawienie. Została skierowana do szpitala...strasznie to wszystko przeżywałam...i o niczym innym nie myślałam. Zabieg wyznaczyli na 24 czerwca...plamienie ustało-znalazłam na neciku informacje o Kolposkopi. Chcę żeby okazało się,ze wszystko jest ok. i ten zabiego łyzeczkowania u mamy bedzie nie potrzebny. To bardzo ważne badanie. Ginekolodzy o nim nie mówią i błąd...uchroniłoby to wiele kobiet:tak:

reklama
majeczko nie wiem czy mnie kojarzysz byłam wsród starajacych sie mamusiek nie za wiele sie udzielałam moze,ale ja bardzo dobrze Cie zapamiętałam:-)super ze mluszek zdrowy ja tez przedwczoraj byłam na usg i widziałam swoje malenstwo równiez jak na razie jest wszystko w porzadeczku i oby tak dalej.Moja pociecha ma juz prawie 9cm,leci juz 15 tydzien:-)
Apropo mam to moja mamusia własnie nutro idzie na zabieg łyzeczkowania,nie wiem czy to w sumie potrzebny zabieg jak tak piszesz o tej kolposkopii to sie zastanawiam,czy lekarka dobrze zrobiła ze od razu odesłała do szpitala...

majeczko nie wiem czy mnie kojarzysz byłam wsród starajacych sie mamusiek nie za wiele sie udzielałam moze,ale ja bardzo dobrze Cie zapamiętałam:-)super ze mluszek zdrowy ja tez przedwczoraj byłam na usg i widziałam swoje malenstwo równiez jak na razie jest wszystko w porzadeczku i oby tak dalej.Moja pociecha ma juz prawie 9cm,leci juz 15 tydzien:-)
Apropo mam to moja mamusia własnie nutro idzie na zabieg łyzeczkowania,nie wiem czy to w sumie potrzebny zabieg jak tak piszesz o tej kolposkopii to sie zastanawiam,czy lekarka dobrze zrobiła ze od razu odesłała do szpitala...
Pewnie,ze Cię kojarzę:-):tak: Miło mi,ze Ty równiez mnie pamiętasz. Cieszę się,że oboje jesteście zdrowi. Jak jest zdrowie to jest wszystko:tak: Co do Twojej mamy-chętnie udziele Ci informacji o Kolposkopii napisałam do Ciebie wiadomośc prywatną-czekam na odp

Cześć!
Właśnie wróciłam od lekarza. Z dzidzią wszystko ok rośnie,"jak na drożdżach" . Dziś miałam usg ale takie krótkie żeby tylko zmierzyć maleństwo. Nie mam nawet zdjęcia ale naprawdę jest śliczne. A do tego bardzo ruchliwe:laugh2:. Lekarz powiedział że za miesiąc zrobi usg dokładne z badaniem czaszki, serduszka,płeć Ale się cieszę że mogłam chwilkę popatrzeć na maluszka. Widziałam nawet jak rusza rączkami:tak:.

Tak. Fotkę dzidzi wkleję za miesiąc , lekarz obiebał że przy następnym usg zrobi mi zdjęcie. Jż nie mogę doczekać sie kolejnego badania;-)

Jak zwykle nie moge spac wiec napisze co wczoraj u gina.
Dzidzia cały czas machała rączkami i nóżkami ale potem sie uspokoiła i wyglądało jakby ssała kciuk. Twarzyczka i paluszki śliczniutkie. Pierwszy raz słyszałam bicie serduszka i łezki mi siię pokulały. Wszystkie parametry prawidłowe. Z tego wzruszenia zapomnialam spytać ile urosła.
Niestety gin zauważył w jednej nerce malutką zastoine ale mówi, że nie mam się tym przejmować bo najprwdopodobniej się rozejdzie i na dzień dzisiejszy baby zdrowe "jak rydz".
:-):-):-)

reklama
anula1975 nie martw się Kochana. Nereczka na pewno zdrowiutka-tak jak powiedział lekarz:tak::-) Następnym razem sama się o tym przekonasz! Cieszę się,ze maluszek zdrowiutki-nie masz dla nas fotki?

Do góry