reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Marma ja miałam takie kłopoty i mi gin przepisała syrop ale polecam też błonnik. Może pij wodę bardzo ciepłą ale małymi łykami na czczo

dzięki dziewczyny. wszystko zapisałam i lecę do apteki. A słyszałyście o tym wyciągu z kory dębu? Ponoc tez działa tylko to do nasiadówek a w ciąży nie wolno ich stosować.

Marma współczuję:-( Ja jak narazie nie znam tego problemu.

Wpadam z wieściami, byłam u gina, serduszko ślicznie bije, maleństwo ładnie rośnie ma już 1,7 cm termin z usg wypada na 5.09 :tak::tak::tak:
Także te okropne mdłości,które mnie strasznie męczą lepiej zniosę jak już wiem,że wszystko ok:-)

Wpadam z wieściami, byłam u gina, serduszko ślicznie bije, maleństwo ładnie rośnie ma już 1,7 cm termin z usg wypada na 5.09 :tak::tak::tak:
Także te okropne mdłości,które mnie strasznie męczą lepiej zniosę jak już wiem,że wszystko ok:-)
natusia to przenosisz troszkę i urodzi się 11:-p;-) To taka piękna data a osoby z 11 września są naprawdę wspaniała np JA :-D:-D:-D:-D:-D:-D ( żartuje;-))

Dzięki dziewczyny za porady. Walczę dalej ale odstawiłam żelazo. Puki co anemii nie ma to chociaż uda mi się co nieco bez tego paskudztwa uregulować.

natusia to przenosisz troszkę i urodzi się 11:-p;-) To taka piękna data a osoby z 11 września są naprawdę wspaniała np JA :-D:-D:-D:-D:-D:-D ( żartuje;-))

he, he, chciałam tylko dodać, że Natusia jak przenosisz jeszcze trochę, to się nie martw, bo nieskromnie stwierdzę, że osoby urodzone 14 września są równie wspaniałe ;)

reklama

No widzisz super wieści!!!!!
tak wiec jeszcze raz OGROMNE GRATULACJE!!!!! Niech maluszek zdrowo rośnie a Ty ciesz się tym stanem w jakim się znajdujesz:))))
a masz fotke z usg?

Do góry