reklama
Evelajna
Październikowa mama
Marma szkoda mi Cię. Przypomniałaś mi jakie to okropne. Mi maść pomagała.
Jedyne co to dbaj o częste wypróżnienia.
Jedyne co to dbaj o częste wypróżnienia.
Marma współczuję:-( Ja jak narazie nie znam tego problemu.
Wpadam z wieściami, byłam u gina, serduszko ślicznie bije, maleństwo ładnie rośnie ma już 1,7 cm termin z usg wypada na 5.09
Także te okropne mdłości,które mnie strasznie męczą lepiej zniosę jak już wiem,że wszystko ok:-)
Wpadam z wieściami, byłam u gina, serduszko ślicznie bije, maleństwo ładnie rośnie ma już 1,7 cm termin z usg wypada na 5.09
Także te okropne mdłości,które mnie strasznie męczą lepiej zniosę jak już wiem,że wszystko ok:-)
natusia to przenosisz troszkę i urodzi się 11;-) To taka piękna data a osoby z 11 września są naprawdę wspaniała np JA ( żartuje;-))Marma współczuję:-( Ja jak narazie nie znam tego problemu.
Dzięki dziewczyny za porady. Walczę dalej ale odstawiłam żelazo. Puki co anemii nie ma to chociaż uda mi się co nieco bez tego paskudztwa uregulować.
natusia to przenosisz troszkę i urodzi się 11;-) To taka piękna data a osoby z 11 września są naprawdę wspaniała np JA ( żartuje;-))
he, he, chciałam tylko dodać, że Natusia jak przenosisz jeszcze trochę, to się nie martw, bo nieskromnie stwierdzę, że osoby urodzone 14 września są równie wspaniałe
reklama
Marma współczuję:-( Ja jak narazie nie znam tego problemu.
No widzisz super wieści!!!!!
tak wiec jeszcze raz OGROMNE GRATULACJE!!!!! Niech maluszek zdrowo rośnie a Ty ciesz się tym stanem w jakim się znajdujesz)))
a masz fotke z usg?