reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Marma ja miałam takie kłopoty i mi gin przepisała syrop ale polecam też błonnik. Może pij wodę bardzo ciepłą ale małymi łykami na czczo

dzięki dziewczyny. wszystko zapisałam i lecę do apteki. A słyszałyście o tym wyciągu z kory dębu? Ponoc tez działa tylko to do nasiadówek a w ciąży nie wolno ich stosować.

Marma współczuję:-( Ja jak narazie nie znam tego problemu.

Wpadam z wieściami, byłam u gina, serduszko ślicznie bije, maleństwo ładnie rośnie ma już 1,7 cm termin z usg wypada na 5.09 :tak::tak::tak:
Także te okropne mdłości,które mnie strasznie męczą lepiej zniosę jak już wiem,że wszystko ok:-)

Wpadam z wieściami, byłam u gina, serduszko ślicznie bije, maleństwo ładnie rośnie ma już 1,7 cm termin z usg wypada na 5.09 :tak::tak::tak:
Także te okropne mdłości,które mnie strasznie męczą lepiej zniosę jak już wiem,że wszystko ok:-)
natusia to przenosisz troszkę i urodzi się 11:-p;-) To taka piękna data a osoby z 11 września są naprawdę wspaniała np JA :-D:-D:-D:-D:-D:-D ( żartuje;-))

Dzięki dziewczyny za porady. Walczę dalej ale odstawiłam żelazo. Puki co anemii nie ma to chociaż uda mi się co nieco bez tego paskudztwa uregulować.

natusia to przenosisz troszkę i urodzi się 11:-p;-) To taka piękna data a osoby z 11 września są naprawdę wspaniała np JA :-D:-D:-D:-D:-D:-D ( żartuje;-))

he, he, chciałam tylko dodać, że Natusia jak przenosisz jeszcze trochę, to się nie martw, bo nieskromnie stwierdzę, że osoby urodzone 14 września są równie wspaniałe ;)

reklama

No widzisz super wieści!!!!!
tak wiec jeszcze raz OGROMNE GRATULACJE!!!!! Niech maluszek zdrowo rośnie a Ty ciesz się tym stanem w jakim się znajdujesz:))))
a masz fotke z usg?

Do góry