reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
natusia to przenosisz troszkę i urodzi się 11:-p;-) To taka piękna data a osoby z 11 września są naprawdę wspaniała np JA :-D:-D:-D:-D:-D:-D ( żartuje;-))

he, he, chciałam tylko dodać, że Natusia jak przenosisz jeszcze trochę, to się nie martw, bo nieskromnie stwierdzę, że osoby urodzone 14 września są równie wspaniałe ;)

A ja myślę,że urodzi się 3.09 i da nam taki cudowny prezent na naszą 6 rocznicę ślubu:-):-):-)

Ale nie wątpię, że nasze kobitki urodzone we wrześniu to świetne babki:-D

Fotkę mam ale muszę najpierw zeskanować i wtedy wrzucę.

Dzięki dziewczyny za miłe słowa:tak::tak::tak:

NATUSIA WIELKIE GRATKI .
WIDZE ZE NIE TYLKO JA JESTEM Z WRZESNIA. 12 wrzesnia to tez dobra data bedzie uparta i dazyłą do celu tylko niestety bedzie gadatliwa i czasem upierdliwa ale to chyba kazdy kto jest Spod znaku Panny.

Ehh na pocieszenie powiem wam, że ja mam czasem do tej pory mdłosci, szczegolnie rano, a wieczorem zgaga... Ogolnie ta ciaza duża gorsza niz z Rafałem.
No ale przynajmniej dziewuszka juz na 100% potwierdzona, wyszła na polowkowym i teraz w szpitalu tez 2 innych lekarzy mnie badało i wszyscy, ze dziewczynka, wiec zakupilam na allegro wyprawke dla córci za 100zł 40 ciuszkow, wiec fajnie, ale juz nic nie kupuje, bo mam tyle ciuchow po Rafale, ze polowy ubranych nie miał... A w tej paczce to wszystko takie malutenkie, kilka rzeczy r. 50 (na aukcji podawala 0-3 miesiace wiec myslalam ze min.56), Rafał sie urodził 59 cm wiec takich pajacykow by nawet nie ubrał - u niego od razu w sumie 62 szly, no ale moze dziewuszka bedzie mniejsza... :-)

Marma na wyproznienia może Laktuloza - Rafał juz ktorys raz bierze, a wiem ze kobietom w ciazy tez czesto lekarze przepisuja, ale chyba bardziej na zaparcia... Chociaz na zatwardzenia tez działa... No i bonnik, warzywa, owoce i zboża.

Dziewczyny, Wy pewnie bedziecie wiedziec.
2,5 letnia corka kolegi z pracy dostala ospy. Ja chyba nigdy nie mialam i zastanawiamy sie tutaj jaka jest szansa, ze kolega przyniosl to ze soba.
Kurcze strach mnie oblecial

Jakaś pewnie jest. Bo to dziadostwo bardzo zakaźne jest. Ale nawet jak teraz nie zachorujesz, to weź pod wagę to, że Twoja mała na 90% będzie chora, jak to dziecko, więc może lepiej się zaszczepić? Bo tak to będziecie obie chorować ;)

Evelajna ja bym sie jakos szczegolnie nie przejmowala ta ospa, im wczesniej tym lepiej, bedzie z glowy. Moj mlody mial 4 miesiace jak ja przeszedl, wiec mam odchaczone;-):tak: A Patusia mogla sie zarazic a nie musiala, to tak naprawde loteria.

Evelajna dla mnie mało prawdopodobne byś zaraziła się przez osoby "trzecie: zaraza ten kto ma wirusa:tak::tak::tak: ale pewność będziesz miała w przeciagu 2 tyg:tak::tak::tak:

reklama
Dzięki, dzięki. Patuśką się nie przejmuję- lepiej teraz niż później. Tylko ja musze się najpierw zaszczepić.
Jak za dwa tygodnie będzie ok, to już się na nic nie oglądam i idę!

Do góry