reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Agamir - mam nadzieję, że z wiosną skończą się u Twoich chłopaków te wszystkie choróbska...
Czarna - ale masz supermana :)

A nas czeka dentysta... Jak wczoraj wracaliśmy ze spaceru i oczywiście byłą histeria, to jak młody darł się z taką otwartą paszczą zauważyłam ciemną plamkę na lewej dolnej czwórce :( a tak pilnowałam... dbałam, żeby nie jeść z jednej łyżki, nie kłaść go z brudnymi ząbkami, żeby nic nie jadł i nie pił po umyciu wieczorem.. a tu masz... chyba Maciek słabe zęby po mnie odziedziczył, ale ja pierwsze łatanie miałam w wieku 4 lat, a nie 1,5 roku... Nie wyobrażam sobie jednak jak można leczyć ząbki tak małym dzieciom? chyba tylko w narkozie...

CZesc dziewczyny my po lekarza. Antek został zaszczepiony na pneumokoki i nawet dzielenie zniósł tą szczepionkę. Antek wazy 11. 600 i ma 93 cm . Mam sie nie prejmowz ze nie chce jesc chleba wędlin bo widocznie nie ma zapotrzebowania . wyniki dobre . Dalej witamina D Zaczał przybierac wiec cwychodzimy na prostą. Maksymilian tez ładnie przybiera wskoczył na 25 centyli wiec sukces,. Tez zaszczepiony oczywsice szczepionki dzielone bo neurolog nie zgodził sie na skojarzone. A ta szczepionka na pneumokoki okropnie droga a jeszcze 2 dawka. Ale zdrowie dziecka jest bezccene

ZDROWKA DLA CHOROWITKÓW
Super!!!
Sami juz po zabiegu normalnie chyba mały rycerzyk po mamuni rośnie bo nawet nie pisnął!!!!!!!!!!! Ale taraz trzeba uważać by ponownie się nie skleiło 3 x dziennie wanna i ściaganie
Gratulacje dla dzielnego synka!!

Czarna no to super ze juz po !!
trina ojej ale dasz go pod narkoze?

tu tez dzieciaki ida do dentysty 29go kwietnia i sie okaze co wymysla ale juz przebakiwali o narkozie
ja sie nie zgodze jak juz glupiego jasia ale nie dam usypiac

reklama
Trina a umyłaś i sprawdziłaś??? Moze cos mu sie przykleiło???

No i w południe zaczeły sie schody bylismy w południe na dworzu i pozniej płacz okazało sie ze w pampku piasek!!!!!!!!!1 kurde szybka kapiel płukanie i oczyszczanie. Ale i tak co oddawanie moczu to płacz:((( dzis juz ..... (nie zapeszam) ale zrezygnowałam na 3 dni z podwórka bo staram sie jak najczesciej wstawiac go do wanny i obmywac i sciagac aby tylko sie nie skleiło. Za 2 tyg kontrola

Do góry