reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Malenko gratki dla Izuni za pokaźną wagę.
U nas też tych kg nie widać
U nas też tych kg nie widać

Odzywam sie po kontroli Michasia no i melduje co nastepuję:
- faktycznie wygląda na to ze grzybica przewodu pokarmowego na całego ale czekamy na wyniki.
Musimy zmienic dietkę i to na jakies trzy latka (tyle zarodniki potrafia przezyc w organiźmie). Zero cukru, glutenu i jedzenia od krowy, zero wędlin sklepowych i zero owoców - może tylko cytryny, zadnych konserwantów i innych E, żadnych "identyczne z naturalnym", nic na drożdżach.....
Jestem załamana. Z kuchni to już wogole nie wyjdę.
Na szczęscie Michu jeszcze jest mały i łatwiej będzie wprowadzic zmiany. My tez będziemy musieli dołączyć do zmiany dietki zeby niknąć buntów, że on chce jeść to co my.No i żeby pod ręką nie było nic zakazanego.
Tylko czy mój portfel to wytrzyma?????? Preparat do słodzenia to 46zł za kg, mleko sojowe 9 zł. Zreszta zapewne wiecie ile kosztuje jedzonko w sklepach ze zdrową zywnością - kosmos.
I jeszcze jedno. Pójście Miśka do przedszkola pod znakiem zapytania. Gdzie go przyjma z taka dietą??????? To by znaczyło, ze nie mogę przejść na cały etat. Pozostanie na pół etetu daje mi zwolnienie z pracy ( to juz w robocie zapowiedzieli)
Jesli Michu dostanie to orzeczenie, to może załapię sie na pielęgnacyjny ale to tylko ok 550zł.
Dziewczyny - jestem ugotowana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- faktycznie wygląda na to ze grzybica przewodu pokarmowego na całego ale czekamy na wyniki.
Musimy zmienic dietkę i to na jakies trzy latka (tyle zarodniki potrafia przezyc w organiźmie). Zero cukru, glutenu i jedzenia od krowy, zero wędlin sklepowych i zero owoców - może tylko cytryny, zadnych konserwantów i innych E, żadnych "identyczne z naturalnym", nic na drożdżach.....
Na szczęscie Michu jeszcze jest mały i łatwiej będzie wprowadzic zmiany. My tez będziemy musieli dołączyć do zmiany dietki zeby niknąć buntów, że on chce jeść to co my.No i żeby pod ręką nie było nic zakazanego.
Tylko czy mój portfel to wytrzyma?????? Preparat do słodzenia to 46zł za kg, mleko sojowe 9 zł. Zreszta zapewne wiecie ile kosztuje jedzonko w sklepach ze zdrową zywnością - kosmos.
I jeszcze jedno. Pójście Miśka do przedszkola pod znakiem zapytania. Gdzie go przyjma z taka dietą??????? To by znaczyło, ze nie mogę przejść na cały etat. Pozostanie na pół etetu daje mi zwolnienie z pracy ( to juz w robocie zapowiedzieli)
Jesli Michu dostanie to orzeczenie, to może załapię sie na pielęgnacyjny ale to tylko ok 550zł.
Anula wspolczuje tej grzybicy, a to jakas "szczegolna" odmiana grzyba ze na tak dlugo musicie wprowadzic te diete?? Pare lat temu corka brata miala grzybice ukladu pokarmowego ale u nich ok. pol roku i b ylo po sprawie, oby i u was tak bylo.
A my czekamy ciagle na szczepienie jeszcze 3 nam zostaly i ciagle cos, mielismy jechac w srode ale mlody zaczal pokaslywac i znowu musimy czekac...a juz dwa razy dzwonili z przychodni czy aby pamietamy i dlaczego nas nie ma...Stas wazy na dzien dzisiejszy 12,500 wiec calkiem niezle
A my czekamy ciagle na szczepienie jeszcze 3 nam zostaly i ciagle cos, mielismy jechac w srode ale mlody zaczal pokaslywac i znowu musimy czekac...a juz dwa razy dzwonili z przychodni czy aby pamietamy i dlaczego nas nie ma...Stas wazy na dzien dzisiejszy 12,500 wiec calkiem niezle

ppatqa
Październikowe mamy'08
anulka pójdzie szybciej mam nadziej, jak aznajdą jaki to grzyb to już kierunkowo dostanie leki i będzie dobrze, choć to prawda ze grzybki są dlugotrwałe w leczeniu, a może jest gdzieś szczepionka- bo takie potrafia być na grzyby
a nie mówiono ci ze przed ważeniem wyciaga się kamienie z kieszeni????U nas na mycie ząbków też ostatnio bunt...
A poszczepieniu 13 kg szczęścia.
Nie wiem, gdzie ona to ma upakowane, bo nie widać!
kosmos to malo powiedziane!!!! normalnie współczuje z całego serducha. A podajecie mu jakieś leki na tego grzyba???? Jak wspomniałam kiedyś mały jak był malutki mial wiecznie problem z pleśniawkami i lekarz stwierdził że pewnie ma zainfekowany już układ pokarmowy i stosowaliśmy to REWELKA!!!!! ale jest na recepte może zapytaj lekarzaOdzywam sie po kontroli Michasia no i melduje co nastepuję:
Fluconazole Jest to antybiotyk przeciwgrzybiczy, który działa na grzyby, niszcząc ich błony komórkowe. ulotka, forum, działanie, cena, | Portal Medyczny - Bezpłatne Porady Lekarskie, Zdrowie, Medycyna, Uroda - Apteki, Diety, Odchudzanie, Zdrow
Anula wspolczuje tej grzybicy, a to jakas "szczegolna" odmiana grzyba ze na tak dlugo musicie wprowadzic te diete?? Pare lat temu corka brata miala grzybice ukladu pokarmowego ale u nich ok. pol roku i b ylo po sprawie, oby i u was tak bylo.
A my czekamy ciagle na szczepienie jeszcze 3 nam zostaly i ciagle cos, mielismy jechac w srode ale mlody zaczal pokaslywac i znowu musimy czekac...a juz dwa razy dzwonili z przychodni czy aby pamietamy i dlaczego nas nie ma...Stas wazy na dzien dzisiejszy 12,500 wiec calkiem niezle![]()
do 18-tki zdąży się zaszczepić
Czarna, dzieki za linka. Tylko, tam pisza że to nie dla dzieci.....
Na razie mamy przepisany daktarin no i ta cholerna dieta....
Obawiam sie ze to ta paskudna w leczeniu candida no ale poczekam na wyniki....
Na razie mamy przepisany daktarin no i ta cholerna dieta....
Obawiam sie ze to ta paskudna w leczeniu candida no ale poczekam na wyniki....
Anula kurczę, niewesoło. Może rzeczywiście lepiej, że on taki mały, to jakoś łatwiej przejdzie odmówić mu tego czy tamtego. Ale to wszystko ogarnąć, to duże wyzwanie.
Malena ładna waga - jak dla mnie w sam raz.
Magdasf moja Martyna już drugi miesiąc nie daje rady z kaszlem. Teraz znowu coś jej jest. Mama mówiła, że jutro się z nią przejdzie do pediatry. U Ciebie już i tak jest dużo lepiej jak na początku.
Mam skierowanie dla dzieci do alergologa, ale mam zadzwonić w czerwcu, bo teraz nie rejestrują. Ciekawe jaki będzie termin :-(
Malena ładna waga - jak dla mnie w sam raz.
Magdasf moja Martyna już drugi miesiąc nie daje rady z kaszlem. Teraz znowu coś jej jest. Mama mówiła, że jutro się z nią przejdzie do pediatry. U Ciebie już i tak jest dużo lepiej jak na początku.
Mam skierowanie dla dzieci do alergologa, ale mam zadzwonić w czerwcu, bo teraz nie rejestrują. Ciekawe jaki będzie termin :-(
reklama
Kasia u nas w przyszpitalnych przychodniach to pewnie na koniec roku byś miała termin 
A ja ledwo żyję. Byłam dziś u lekarza, tym razem ze sobą. Angina ropna ze szmerami w oskrzelach
Gardło mnie tak boli jak chyba nie bolało od czasów dziecięcych
każdy łyk sliny to tortura. A jeszcze młody ma zakaz wychodzenia z okazji choroby, wiec cała swoja energie koncentruje na mnie
a ja nie mam siły nawet z nim rozmawiać... dobrze, że teraz śpi...
A ja ledwo żyję. Byłam dziś u lekarza, tym razem ze sobą. Angina ropna ze szmerami w oskrzelach
Gardło mnie tak boli jak chyba nie bolało od czasów dziecięcych