reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Wczoraj zdjęli szwy młodemu na oddziale a on nie chciał stamtad wychodzić:baffled::szok:
Rana wygląda pięknie i moglismy go normalnie wykąpac - wreszcie.

Czarna opieka była niemal idealna ale jak wszędzie znalazły sie wredne wyjątki. Ogólnie nie moge narzekać. Większość pielęgniarek była ok. Jedna się wczoraj popłakała, ze jej KSIĄŻE odchodzi....

Kochane jeszcze raz dziekuje za wszystkie ciepłe slowa wszystkim razem i kazdej z osobna, a Michulo przesyła buziole cioteczkom.

Zaczęlismy nowe życie!!!! Mój synek jest zdrowy!!!!!!!!!!!!!

I tak trzymajcie, dzielny Michaś!!!!

reklama
Anula no, super! Bardzo się cieszymy, Miśkowi dużo buziaków, że tak dzielnie wszystko zniósł i życzenia samego zdrówka!

...Evelajna dopiero przeczytałam że pytałaś, tak, ja jestem od kilku lat pod opieką alergologa-pulmonologa bo moje alergie dprowadziły do astmy, jestem na lekach wziewnych, od maja dostanę silniejsze bo coraz więcej kłopotów z oddechem mam. A na oczy rewelacyjnie działa u mnie zwykła sól fizjologiczna :tak: Fajnie że tam z alergią masz spokój, mój T. śmieje się że ze mną na Islandię trzeba wywędrować :-)

No nie przesadzajcie z tą Islandią.. Irlandia wystarczy:-D A tak serio, to znam jedną rodzinę, która sprzedała dom, wszelkie ruchomości i przyjechali tutaj właśnie ze względu na astmę alergiczną jednej z córeczek. I teraz mają się bardzo dobrze.
Mnie wykurowali szczepieniami właśnie z tego, co Ty masz - takie 5 lat zastrzyków i przeszło jak ręką odjął. A wysypki zniknęły odkąd tu jesteśmy.

My po lekarzu.
Bartuś dostał antybiotyk augumentin. Strasznie kaszle i słychać że mu się coś odrywa:-:)-:)-(. Ale gorączka już mniejsza i8 lepiej się chyba czuje bo jakiś taki żywszy:tak:
A ja podłapałam od niego i chodzę z bólem głowy, gardła, z gorączką...:no:

CZesc dziewczyny my po lekarza. Antek został zaszczepiony na pneumokoki i nawet dzielenie zniósł tą szczepionkę. Antek wazy 11. 600 i ma 93 cm . Mam sie nie prejmowz ze nie chce jesc chleba wędlin bo widocznie nie ma zapotrzebowania . wyniki dobre . Dalej witamina D Zaczał przybierac wiec cwychodzimy na prostą. Maksymilian tez ładnie przybiera wskoczył na 25 centyli wiec sukces,. Tez zaszczepiony oczywsice szczepionki dzielone bo neurolog nie zgodził sie na skojarzone. A ta szczepionka na pneumokoki okropnie droga a jeszcze 2 dawka. Ale zdrowie dziecka jest bezccene

ZDROWKA DLA CHOROWITKÓW

reklama
Sami juz po zabiegu normalnie chyba mały rycerzyk po mamuni rośnie bo nawet nie pisnął!!!!!!!!!!! Ale taraz trzeba uważać by ponownie się nie skleiło 3 x dziennie wanna i ściaganie

Do góry