reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Współczuję tych alergii - mój szwagier ten należy do tych łzawiących i jak przychodzi taki okres to dosłownie szaleje a w domku chodzi z wkręconymi chusteczkami w dziurki do nosa.
No i tym samym jego dzieci też odziedziczyły alergię ... ech.

Teraz to bardzo dużo alergików jest i niby na początku wszystko jest oki a później wychodzą te cholerne (przepraszam za wyrażenie) krostki, kichania, łzawienia itp.

reklama
Wczoraj zdjęli szwy młodemu na oddziale a on nie chciał stamtad wychodzić:baffled::szok:
Rana wygląda pięknie i moglismy go normalnie wykąpac - wreszcie.

Czarna opieka była niemal idealna ale jak wszędzie znalazły sie wredne wyjątki. Ogólnie nie moge narzekać. Większość pielęgniarek była ok. Jedna się wczoraj popłakała, ze jej KSIĄŻE odchodzi....

Kochane jeszcze raz dziekuje za wszystkie ciepłe slowa wszystkim razem i kazdej z osobna, a Michulo przesyła buziole cioteczkom.

Zaczęlismy nowe życie!!!! Mój synek jest zdrowy!!!!!!!!!!!!!

Anula gratuluje Wam. Buziaki dla smyka. Teraz juz będie dobrze. Trzymajcie sie. Najwieksze szczescie dla rodziców to zdrowe dziecko

AGAMIR dziękuje i mam nadzieje, ze i u Ciebie się wreszcie unormuje. A próbowałas zabarwic mleko np kisielem - moze wtedy mały zacznie pic mleko. U mnie co prawda nie dalo to efektu ale może.... Powodzenia Kochana i trzymam kciuki za poprawę!

Wczoraj zdjęli szwy młodemu na oddziale a on nie chciał stamtad wychodzić:baffled::szok:
Rana wygląda pięknie i moglismy go normalnie wykąpac - wreszcie.

Czarna opieka była niemal idealna ale jak wszędzie znalazły sie wredne wyjątki. Ogólnie nie moge narzekać. Większość pielęgniarek była ok. Jedna się wczoraj popłakała, ze jej KSIĄŻE odchodzi....

Kochane jeszcze raz dziekuje za wszystkie ciepłe slowa wszystkim razem i kazdej z osobna, a Michulo przesyła buziole cioteczkom.

Zaczęlismy nowe życie!!!! Mój synek jest zdrowy!!!!!!!!!!!!!

Cudowne wieści. Strasznie się cieszę że tak to się wszystko skończyło a mały udowodnił jak jest silny!!!!

anula tak bardzo się cieszę że już jest po operacji i Misiek dzielnie wszystko zniósł :tak:

Evelajna dopiero przeczytałam że pytałaś, tak, ja jestem od kilku lat pod opieką alergologa-pulmonologa bo moje alergie dprowadziły do astmy, jestem na lekach wziewnych, od maja dostanę silniejsze bo coraz więcej kłopotów z oddechem mam. A na oczy rewelacyjnie działa u mnie zwykła sól fizjologiczna :tak: Fajnie że tam z alergią masz spokój, mój T. śmieje się że ze mną na Islandię trzeba wywędrować :-)

Anula buziaki i dla Was i już żeby było tylko lepiej!!!

A, w końcu zmierzyłam Bartka i wyszło 84 cm. Kurtka wiosenna, w której Martynka chodziła w lipcu i sierpniu jak byłam z Bartkiem w ciąży, na niego jest już za mała. Niby między nimi miesiąc różnicy, a wzrostowo, to 5 miesięcy wychodzi. Najgorsze, że jest prawie taki duży jak rok starszy kuzyn, od którego mieliśmy dużo ubrań w spadku, a tu dobre czasy się skończyły.

Ostatnia edycja:
reklama
A my dziś po szczepieniu, był płacz ale tylko jak wbijała igłę i szybko się uspokajał.
Vit D mamy już nie brać.
Waga 11.770 wzrost (?) nie mierzyła Pani.

Na moje pyt co do pocenia się Bartka (tak się poci że skarpetki ma zawsze mokre jakby w kałuże wszedł) mówi że taka uroda i nic z tym się nie da zrobić:baffled:

Do góry