magdziunia
Październikowa Mama'08
Kasiu to super wieści.
Aniu oby wszystko się dobrze skończyło - zdrówka dla maluszka Twojego.
Aniu oby wszystko się dobrze skończyło - zdrówka dla maluszka Twojego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniu, wierzę, że się boisz. Dlatego trzymam kciuki, bysci8e byli dzielni!!!!!!!!!!!! BIG HUG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Witam się i już pisze z u nas.
Michaś bedzie mial wycinana tą nerke:--
-( Do lata pewnie bedzie juz po wszyskim. Czeka nas jeszcze konsultacja u urologa. Nasz prof mówił ze bardzo nie trzeba sie spieszyc ale nawet podał komórkę prywatna do urologa który bedzie operował zeby nie czekac na wizyte az do 9 marca. Ja wiem ze nie chciał nas straszyć ale czas jednak ma tu znaczenie. Jednym słowem jest źle, baaardzo źle.Mimo chodem wspomniał że na kilkaset wycietych takich nerek tylko w 3 wykryto zmiany nowotworowe i nie ma pewności czy i u nas potrzebna bedzie chemia. Tak czy siak, to bedzie duże cięcie na pleckach i jak pójdzie dobrze to w szpitalu zostaniemy ok 10 dni. Strasznie sie boje......
Witam się i już pisze z u nas.
Michaś bedzie mial wycinana tą nerke:--
-( Do lata pewnie bedzie juz po wszyskim. Czeka nas jeszcze konsultacja u urologa. Nasz prof mówił ze bardzo nie trzeba sie spieszyc ale nawet podał komórkę prywatna do urologa który bedzie operował zeby nie czekac na wizyte az do 9 marca. Ja wiem ze nie chciał nas straszyć ale czas jednak ma tu znaczenie. Jednym słowem jest źle, baaardzo źle.Mimo chodem wspomniał że na kilkaset wycietych takich nerek tylko w 3 wykryto zmiany nowotworowe i nie ma pewności czy i u nas potrzebna bedzie chemia. Tak czy siak, to bedzie duże cięcie na pleckach i jak pójdzie dobrze to w szpitalu zostaniemy ok 10 dni. Strasznie sie boje......