reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
A tu obiecany "dowód męskości"
Na zdjęciu widoczne nóżki "w żabkę", brzuszek i klejnoty :tak:
Sliczny dowod meskosci Malenko:tak:

CZARNA a cos ci bedzie gin robil z ta spirala?zmienial?czy tylko sprawdzal?
MINISIA 3 mam kciuki za zabieg :tak:

Ja mialam jutro dzwonic po wyniki badan Oliwki na tego Turnera Tzn mialam dzwonic jak wygladaja badania ,ale nie wytrzymalam i dzis zadzwonilam i dowiedzialam sie ze koncza juz badac:tak: .Do konca tygodnia koncza ostatnie dokraplanie -cokolwiek mialoby to znaczyc i ona mysli ze we wtorek juz sie powinnam dowiedziec od lekarzy czy Oliwka choruje na to czy nie.

Kurcze nawet nie wiecie jak sie ciesze ze moze we wtorek sie czegos dowiem .Juz sie doczekac nie moge bo stresa mam juz od 16 listopada bo od tego momentu czekam na te wyniki:baffled:

Ja mialam jutro dzwonic po wyniki badan Oliwki na tego Turnera Tzn mialam dzwonic jak wygladaja badania ,ale nie wytrzymalam i dzis zadzwonilam i dowiedzialam sie ze koncza juz badac:tak: .Do konca tygodnia koncza ostatnie dokraplanie -cokolwiek mialoby to znaczyc i ona mysli ze we wtorek juz sie powinnam dowiedziec od lekarzy czy Oliwka choruje na to czy nie.

Kurcze nawet nie wiecie jak sie ciesze ze moze we wtorek sie czegos dowiem .Juz sie doczekac nie moge bo stresa mam juz od 16 listopada bo od tego momentu czekam na te wyniki:baffled:
Cierpliwości Dorotko cierpliwości:tak:
Trzymam kciuki za dobre wieści:tak:

Minisia a gdzie go zakładasz tzn wczepiasz:cool2:?

Dorotka do kontroli idę czy aby się nic nie przesuneło no i cytologie co roczną zrobić;-)

Ja chyba się starzeję bo nigdy tak sama od siebie nie szłam do lekarza:nerd::nerd::nerd:

reklama
Do góry