reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Dziewczyny, a jak to jest z krzywa cukrowa?? Powinno sie ja robic?? jezeli tak to kiedy ????
Nie moge sie juz doczekac az zobacze moja fasolke! a to dopiero za tydzien... na razie widzialam tylko malutenki pecherzyk, 3mm dlugosci

Pozdrowionka i slodkich snow :-)

Aniaaa ja krzywą cukrowa miałam robioną dopiero w 30tc. I to lekarz zaleca wiec chyba Ci powie albo sama popytaj;-)
Ps Ja też w przyszły piątek do gina, ciekawe co tam wypatrzy:-D

No to i ja jestem umówiona na 14 marca na 17,30...ciekawe czy usg będzie znowu dowcipne. Chciałabym iśc z moim M ale najwyżej będzie czekał za drzwiami.

Ja tez mam isc na usg 14go. Wreszcie bede mogła w to uwierzyc i mam nadzieje ze bedzie ok. Nie wiem jak wy ale ja mam takiego stresa, ze jak sie tam połoze to chyba palpitacji serca dostane:zawstydzona/y: W pierwszej ciazy tez tak sie bałam usg ale teraz to juz mam jakies shizy:sorry2:

Angie ja też idę z bijacym sercem, choć to już drugi raz...może jak i tym razem wszystko będzie w porządku to już następnym razem bedę spokojniejsza:)

reklama
Własnie wyczytałam w innym wątku, ze jedna z mamuś paździenikowych - Dorotka123456789 jest znowu w szpitalu:hmm:

Dorocia trzymamy za Was kciuki i modlimy się gorąco...

Do góry