reklama
Witam wszystkie kobietki. Jestem tu nowa wiec wybaczcie jak bede sie troche motac. Tez jestem w Irlandii i wygląda na to że tu będe rodzic..Staram sie nie zrażac do tej opieki medycznej..komus trzeba zaufac..Tez bylam na early pregnancy z powodu bólu brzucha i widzialam tylko pusty pecherzyk..po najdluzszym tygodniu w moim zyciu ujrzalam moja fasolkę z mocnym, glosnym serduszkiem Fajnie jest wiedziec ze są inne odwazne ktore beda tu rodzic. Powodzenia. Pozdrawiam cieplutko.
Kaka82 tak nieraz jest ze stresu. Moja Niki ostatnio miała pobierana krew i normalnie dopiero za 5 razem sie udało.I dwie piguły sie nad nią znęcały a ta z wrazenia jeszcze bielsza sie zrobiła niz jest i musiała na klozetce poleżeć i wtedy dopiero poszło. Pielegniary poleciły aby przed badaniem troche nawodnić organizm.
Słyszałam o tym, żwe trzeba dostarczyć organizmowi wody przed pobraniem krwi bo czasem jest po prostu zagęsta. Wypiłam szklankę wody ale widać za mało... Pani kreciła głową na moje żyly, że jakieś małe mam heh
WITAJCIE DZIEWCZYNY! Fajnie że mogłyście już popatrzeć ma swoje maleństwa!!
Ja niestety trafiłam na przychodnie gdzie wolne miejsca mięli ponad miesiąc do przodu więc z niecierpliwością czekałam (ale szybko minęło bo już w poniedziałek poznam moje cudo!)
Mam tylko pytanie, jak myślicie nie za późno trochę?? przecież to jest iuż prawie 3 mies.! Mam nadzieję że wszystko w porządku ale i tak denerwuję się przed wizytą!
Ja niestety trafiłam na przychodnie gdzie wolne miejsca mięli ponad miesiąc do przodu więc z niecierpliwością czekałam (ale szybko minęło bo już w poniedziałek poznam moje cudo!)
Mam tylko pytanie, jak myślicie nie za późno trochę?? przecież to jest iuż prawie 3 mies.! Mam nadzieję że wszystko w porządku ale i tak denerwuję się przed wizytą!
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Cześć dziewczyny, ja chyba miałam szczęście, bo jak poszłam do lekarza, to odrazu zrobił mi USG. To jest gabinet w przychodni, ale lekarz jest super, ma dobrze zaopatrzony gabinet w sprzęt, trochę intymności przy rozbieraniu, jest miły, uprzejmy i naprawdę zna się na rzeczy Kiedyś chodziłam do lekarza w innym mieście i czułam sie jak intruz, a tutaj, nie pyta sie "po co pani przyszła", tylko czyta kartę, a potem spokojnie, z uśmiechem na twarzy pytanko" no i co u pani słychać" :-)
Naprawdę idę do niego bez stresu
A co pobierania krwi, to juz się boję. Ja mam bardzo cieniutkie żyłki, ostatnio jak mnie kłuli w szpitalu, to skończyło się za 9 razem. Dziewczyny na sali aż oczy zamykały:-)
Mam nadzieję, że położna, do której teraz mam iść ma większą wprawę.
Powiedzcie mi tylko ile mniejwięcej czeka sie na wyniki badań, między innymi na przeciwciała, bo zapomniałam się zapytać kiedy mam przyjść na badania, a wizytę mam teraz 3 kwietnia.
pozdrawiam
Naprawdę idę do niego bez stresu
A co pobierania krwi, to juz się boję. Ja mam bardzo cieniutkie żyłki, ostatnio jak mnie kłuli w szpitalu, to skończyło się za 9 razem. Dziewczyny na sali aż oczy zamykały:-)
Mam nadzieję, że położna, do której teraz mam iść ma większą wprawę.
Powiedzcie mi tylko ile mniejwięcej czeka sie na wyniki badań, między innymi na przeciwciała, bo zapomniałam się zapytać kiedy mam przyjść na badania, a wizytę mam teraz 3 kwietnia.
pozdrawiam
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Acha, zapomniałam ROSANIA wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!!!!!!
reklama
moli81
Mamuśka Mikuśka
Heja!Witam wszystkie przyszle październikowe mamy)Jestem pierwszy raz na forum)Podobnie jak Wy,w pazdzierniku zostane mama i chcialabym sie z Wami dzielic swoimi przezyciami z tego pieknego okresu....wiem po sobie,ze kazda z Nas potrzebuje kontaktu z innymi kobietami w ciazy,zawsze to razniej,mozna wymieniac sie informacjami,poradami.....Ciesze sie,ze sie wkoncu zalogowalam....Mam nadzieje,ze bedzie nam tu fajnie))Pozdrawiam wszystkich)