reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

mirabelka to udanych łowów

my po lekarzy, aj mam zapalenie ktrani i praktycznie nic nowego nie wiem, leki mam brac te co brałam. Młody ma lekko czerwone gardełko, syrop z babki i wit C, ale uziemiony nie jest. Porozmawiałam o szczeoieniach, co jaki i kiedy, teraz lecimy tylko te obowiązkowe, a dodatkowe wiosna i lato jak mniej infekcji krązy.

reklama
to Patrycja pilnuj Kamilka. Pamiętacie jak Wam pisałam o koleżance z mojego pokoju, której młody miał zapalenie krtani i się dusił? Wydawało się, że już jest ok, a tu tydz temu wylądował w szpitalu z obustronnym zapaleniem płuc i jeszcze oskrzeli :szok: i ma tam leżeć 10 dni. Nie wspomnę oczywiście, że po drodze on i cała rodzinka załapała szpitalnego rotawirusa :baffled:

my po lekarzy, aj mam zapalenie ktrani i praktycznie nic nowego nie wiem, leki mam brac te co brałam. Młody ma lekko czerwone gardełko, syrop z babki i wit C, ale uziemiony nie jest. Porozmawiałam o szczeoieniach, co jaki i kiedy, teraz lecimy tylko te obowiązkowe, a dodatkowe wiosna i lato jak mniej infekcji krązy.

Patrycja to się zaprawiłaś:dry::dry::dry: A moze małemu zaaplikuj Tantum Verde lub Orofax do gardełka ???

Pati zdrówka dla Ciebie i Kamilka.Zeby tylko nie było z tego nic poważniejszego!:tak:

Bartek parę dni temu miał katar a ja byłam przeziębiona i od tamtej pory daję Bartkowi herbatkę z miodem i cytrynką i jakoś choroba się nie rozwinęła, ładnie wszystko przeszło:tak:

A Ty nadal pewnie zamiast odpoczywać i chorobę przeleżeć, to ganiasz wszędzie:tak::tak::tak: Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!!!!!!!!!
to Patrycja pilnuj Kamilka. Pamiętacie jak Wam pisałam o koleżance z mojego pokoju, której młody miał zapalenie krtani i się dusił? Wydawało się, że już jest ok, a tu tydz temu wylądował w szpitalu z obustronnym zapaleniem płuc i jeszcze oskrzeli :szok: i ma tam leżeć 10 dni. Nie wspomnę oczywiście, że po drodze on i cała rodzinka załapała szpitalnego rotawirusa :baffled:
Jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek:

Fajne te piżamki!! chyba też kupię...Szymek na razie albo w pajacu śpi, albo w piżamce, ale powoli wyrasta ...

Wszyscy się mnie pytają co dla Szymka, chcą się zrzucić na coś większego, a ja nie wiem co :-(sprawdza Wam się któraś z tych rzeczy?? Polecacie?? Jakie klocki na start są lepsze - drewniane, czy plastikowe??

SKOCZEK SKOCZKA ZEBRA FISHER PRICE RODEO K0317 hit (729408873) - Aukcje internetowe Allegro
AKTYWNY STOLICZEK DWUJĘZYCZNY,STOLIK FISHER-PRICE (729868590) - Aukcje internetowe Allegro
Muzyczna Kierownica KARNAWAŁ # TINY LOVE # Wys. 0 (730114179) - Aukcje internetowe Allegro
X-lander SUPER rowerek MINI X-BICYCLE LUX HIT!!! (786672036) - Aukcje internetowe Allegro
LEGO DUPLO 5594 SAMOLOT TRANSPORTOWY + KATALOG (788768650) - Aukcje internetowe Allegro - lub inne duplo...

reklama
Do góry