reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
GOSIA zdrówka życze i wiem że wszystko będzie dobrze. Ale ponawiam pytanie KAKI ja wygląda taka przepuklina. Jak ją rozpoznać?
DOROTKO bardzo sie ciesze że wyniki Oliwki ok. No ale ty to dałaś ciała ze swoimi. Posłuchaj dziewczyn i dobrze sie odżywiaj.

Ja po kolejnej wizycie u stomatologa. No niestety jeszcze szwy nie zdjęte. Dopiero za kilka dni. Ale podobno sie wszystko ładnie goi i raczej obejdzie sie bez zabiegu laryngologicznego. Bardzo sie ciesze

Dorotka! Należy Ci się solidny opierdziel i tyle!

trzymam kciuki za wyniki Oliwki

MALENA moze i mi sie nalezy opierdziel Ale tylko dlatego ze malo ostatnio jem Ale ja problemy z krwia mam od zawsze I nawet jak fajnie sobie pojadlam to mialam anemie Wiec ja mam do tego sklonnosc ALE WIEM POWINNAM WIECEJ JESC I SIE POPRAWIE :tak:

Gosiu trzymam kciuki żeby wszystko szybko udało się załatwić i pięknie się skończyło
Dorota buziaki dla Oli za pięknie wyniki, a dla Ciebie chyba kopa w d..., jak masz skłonności, to trzeba o siebie dbać :eek:, a tak na serio, to rzeczywiście zacznij o siebie dbać
Ja też idę pobrać krew we wtorek, bo taka oslabiona się czuję i jeszcze M muszę zagonić, bo ma cholesterol do sparwdzenia. Kurczę starość się zbliża wielkim krokami ;-)

Wiem wiem moja wina Juz sie poprawiam :tak:
Bylam u lekarza Powiedziala ze jakbym miala ao 1 mniej to poslalaby mnie do szpitala A tak to przepisala mi lekarsta za 95 zl :-(No nic teraz trza je lykac I jesc normalnie i wsio bedzie ok :tak:

Wyniki Oliwki T3 I T4 sa w normie Nic z nich nei wiedzialam bo nic o normalch dla dzieci nie pisalo Tylko dla doroslych Wiec zadzwonilam do tego labolatorium i babka mi tam przeliczala i sprawdzala wyniki dla dziecka i JEST OK :tak::tak::tak:
Teraz w srode zobaczymy co jeszcze powie Endokrynolog ale jestem dobrej mysli :tak:

Gosiu trzymam kciuki :tak:
Evelajna ale masz wspomnienia :szok:
dorota dziewczyny wszystko napisały, podejdź poważnie do sprawy, pomyśl że Oli potrzebuje zdrowej mamy :tak:

nas też, tzn Igę czeka w poniedziałek kłucie, pobiorą krew ale w prywatnym laboratorium bo mają z nimi umowę, a nasze ośrodkowe nieprzystosowane dla maluszków, nie wiem co to znaczy ale chyba ok że tak robią

reklama
...Jak wygląda przepuklina pępkowa??

Mnie bolał brzuch. Rodzice nie wiedzieli z czego. A potem wyczuli guzka w okolicy pępka. Najprawdopodobniej, to bolał mnie sam pępek od każdego wysiłku. Mama mówiła, że ciężko było mnie nakłonić do zrobienia kupki. Bo pewnie się bałam, że się naprężę i zaboli. O i tyle ja wiem. Ale lekarze skutecznie wyczują przy zwykłym badaniu pępka palcami - ostatnio sprawdzali właśnie Tuśkowy, to się napatrzyłam, a ona wariatka, naśmiała :)
Elwirka dobrze, że nie ma komplikacji. Uf uf. Czy Ciebie zęby bolały bardzo zanim to odkryłaś? Pytam, bom nie w temacie, a tak mnie cisną zęby górne od jakiegoś czasu. I od razu wtedy myślę o Tobie:happy2:

Do góry