reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Aniaaa dobrze że taką decyzję podjęliście, czekać tyle czasu w nerwach (jak się okaże pewnie niepotrzebnych) to strasznie długo
Iga ma od początku mniej więcej równy obwód głowy i klatki (w naszym przypadku duży tu i tu ;-) po tacie chyba)
uwarunkowania genetyczne mają duże znaczenie, na pewno wszystko jest prawidłowo :tak:

reklama
Aniu każde dziecko rozwija się wg własnego "uznania" i na samodzielne chodzenie ma jeszcze czas!
Ale jeśli jest coś co Cię niepokoi natychmiast to sprawdź aby rozwiać wątpliwości!!
Bo masz szczęśliwą mamą a nie zatroskaną.
Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko :tak::tak::tak::tak::tak:

no i poszłam do tego lekarza! jakież było moje zdziwienie jak on mnie na samolot zaprosił :szok::szok::szok:
ale jak to, przecież ze mnie leci....
uśmiechnął się tylko :)
okazało się, że to okres mimo to, że biorę cerazette. Mam dobrać do końca, plus leki na powstrzymanie krwawienia - to już dwa tygodnie...
plus rutinoscorbin, właściwie nie wiem po co.
Cerazette dobrać do końca, dzisiaj ostatnia tabl. Zacząć znowu po 7 dniowej przerwie. I zobaczymy co dalej.
Jak się zdecyduję przestać karmić mam się pojawić po leki na zatrzymanie laktacji..
Ciekawe kiedy ten dzień nastąpi....

beza super że już po wizycie :tak: rutyna z rutonoscorbinu uszczelnia naczynia włosowate i hamuje krwawienia, pewnie dlatego
a do kiedy mniej więcej chcesz karmić? ja chciałam do roku ale nie wyszło, oj u mnie ciężko będzie zakończyć

ja tez chciałam do roku, ale nie wyszło, młody zakonczył 28 lipca sam:-( a ja prawie 6 tyg miałam mleczko, ale ladnie samo się zasuszyło

Ja ogolnie planowałam do roku, ale stwierdziłam teraz ze kompletnie mi to nie przeszkadza i nie mam z tym problemu, bo mały pije tylko 2 razy rano po przebudzeniu i wieczorem jak juz zasypia, wiec luzik :-) No a czasami wieczorem sie sam odpycha i wcale nie chce, tylko butle wypije, a czasami az sie rzuca wiec dopoki jeszcze cos tam leci niech sobie popija :-)

ANIU bedzie dobrze 3 mam kciuki Dziewczyny o rozwoju ruchowym dziecka juz wszystko ci powiedzialy Szymus ma jeszcze czas na chodzenie :-)
BEZA stosuj sie do zalecen lekarza a bedzie dobrze :-)

Aniu każde dziecko rozwija się wg własnego "uznania" i na samodzielne chodzenie ma jeszcze czas!
Ale jeśli jest coś co Cię niepokoi natychmiast to sprawdź aby rozwiać wątpliwości!!
Bo masz szczęśliwą mamą a nie zatroskaną.
Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko :tak::tak::tak::tak::tak:

no i poszłam do tego lekarza! jakież było moje zdziwienie jak on mnie na samolot zaprosił :szok::szok::szok:
ale jak to, przecież ze mnie leci....
uśmiechnął się tylko :)
okazało się, że to okres mimo to, że biorę cerazette. Mam dobrać do końca, plus leki na powstrzymanie krwawienia - to już dwa tygodnie...
plus rutinoscorbin, właściwie nie wiem po co.
Cerazette dobrać do końca, dzisiaj ostatnia tabl. Zacząć znowu po 7 dniowej przerwie. I zobaczymy co dalej.
Jak się zdecyduję przestać karmić mam się pojawić po leki na zatrzymanie laktacji..
Ciekawe kiedy ten dzień nastąpi....
Brawo, teraz i mnie czeka wizyta u mojej ginki. Dostalam dziś okres, a ona powiedziala, że chce mnie zobaczyć po pierwszej miesiączce :tak:
beza super że już po wizycie :tak: rutyna z rutonoscorbinu uszczelnia naczynia włosowate i hamuje krwawienia, pewnie dlatego
a do kiedy mniej więcej chcesz karmić? ja chciałam do roku ale nie wyszło, oj u mnie ciężko będzie zakończyć
MAM TO SAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez chciałam do roku, ale nie wyszło, młody zakonczył 28 lipca sam:-( a ja prawie 6 tyg miałam mleczko, ale ladnie samo się zasuszyło
Zazdroszczę. Jak widać jedne z nas chcą karmić, inne chcą skończyć :-D

reklama
Do góry