reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

MINISIA ja nic nie krece Do endokrynologa skierowali nas teraz ze szpitala Tzn na koncu powiedzieli ze musze isc no i na wypisie pisalo .
Wczoraj bylam u pediatry to dala mi skierowanie do tego endokrynologa Pogadala ze mna ze to moze byc tarczyca Ale ona nic nie chce diagnozowac Wiec mam isc do endo... Mowialam jej o terminach To dala mi namiar na jeszcze jednego lekarza w katowicach ale tam w grudniu dopiero beda zapisywac na nowy rok
POjde do niej jeszcze raz i zapytam czy da mi to skierowanie na badanie krwi A jak nie to chyba pomysle o ZMIANIE PEDIATRY

reklama
MINISIA ja nic nie krece Do endokrynologa skierowali nas teraz ze szpitala Tzn na koncu powiedzieli ze musze isc no i na wypisie pisalo .
Wczoraj bylam u pediatry to dala mi skierowanie do tego endokrynologa Pogadala ze mna ze to moze byc tarczyca Ale ona nic nie chce diagnozowac Wiec mam isc do endo... Mowialam jej o terminach To dala mi namiar na jeszcze jednego lekarza w katowicach ale tam w grudniu dopiero beda zapisywac na nowy rok
POjde do niej jeszcze raz i zapytam czy da mi to skierowanie na badanie krwi A jak nie to chyba pomysle o ZMIANIE PEDIATRY

Dla mnie cos z nia nie tak:wściekła/y:jesli kuzwa nie chce sugerowac nic bo sie nie zna niech geby nie otwiera! a jak sie za co zabiera niech robi co do niej nalezy a nie rzuci jakies podejrzenie matke zestresuje i kaze czekac kilka miesiecy to chore jak dla mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:powinnas ja opierdzielic ze ma sie zastanowic nad zmiana zawodu skoro nie chce pomoc:wściekła/y::wściekła/y:bo jej tez jakis lekarz rzuci podejrzenie a potem kaze czekac jak sie poczuje????

dorotko oj trzymam kciuki za badania
malena superrrrrrrr

Ja tez nieznosze naszej asy chorych, gdzoe i tak trzeba prywatnie robi

Czesc dziewczyny pozdrawiam serdecznie. Wczoraj byłam z Antosem u lekarza waga 10.510 wzrost 84 ne zostalismy zaszczepieni bo mały ma pocztki infekcji . Pediatra Antosia zdziwiła sie ze jestem w ciaz a jeszcze bardziej ze za chwle bede rodzic stwierdziła ze brzuch mam na 6-7 miesiac . Ja dalej na lekach.
MALENKA Ktosiek fajny ale jeszcze długa droga przed toba moj Ktosiem juz niebawem wyjdzie

Wlasnie umowilam sie na prywatna wizyte U endokrynologa dla dzieci
NA 28 pazdziernika na 17 w katowicach Wizyta 80 zl Plus usg jesli lekarka bedzie chciala zrobic 50 zl
Gdalam wlasnie z chrzestna przez telefon To ona kupi ten wpiworek plus dorzuci jakas 100 wiec na wizyte bedzie Moze jak tescie przyjada to sypna jakas kasa Bo mowialm aby kase dali Wiec bedzie na badania :tak:
A do pediatry bede dzwonila dzis ona jest od 13 i zapytam czy da mi skierownaie na badanie krwi TSH FT3 I FT4 czy jakos tak I wtedy bym juz z tymi wynikami jechala za tydzien do tego endokrynologa :tak:
no i super bardzo madrze postepuje ta chrzesta:tak::tak:
Czarna a ty co ??:rofl2::rofl2:co to ma byc te kropeczki:-D:-D:-D:-Dchcialabys znow maluszka?? bo ja tak :tak:ale rozsadek mowi NIE !! i jesli inaczej los nie zdecyduje ja slucham rozsadku:tak:teraz czekam na @ zobaczymy czy powitanie nie zostalo uwiecznione....:rofl2::rofl2:

Malena ktosiek cccccccccccccuuuuuuuuuudddddddddddnnnnyyyyyyyyyyyyy:tak::tak:
Domi ah tak czasem sobie z M mówimy o nr 4 ale nie teraz:no::no::no: Moze jak dzieci będą w wieku szkolno-przedszkolnym. Nie piszę się na siedzenie z taką gromadka w domu:no::no: Ale tak naprawdę wsio zalezy od przyszłych możliwości mieszkaniowych;-)
No u nas jest tak ze lekarka jak coś podejrzewa najpeirw wysyła na badania. Jak w badaniach podejrzenia się potwierdzaja dopiero wysyłą do specjalisty:tak::tak: Niestety u nas musi byc argument dlaczego....
Czesc dziewczyny pozdrawiam serdecznie. Wczoraj byłam z Antosem u lekarza waga 10.510 wzrost 84 ne zostalismy zaszczepieni bo mały ma pocztki infekcji . Pediatra Antosia zdziwiła sie ze jestem w ciaz a jeszcze bardziej ze za chwle bede rodzic stwierdziła ze brzuch mam na 6-7 miesiac . Ja dalej na lekach.
MALENKA Ktosiek fajny ale jeszcze długa droga przed toba moj Ktosiem juz niebawem wyjdzie
Hehehe moja pediatra tez była zdziwiona jak kiedys przyszłam z Laura do lekarza a byłam już w ciązy:-D:-D:-D
Co to za infekcja???

Malenko cudny Ktosiek :-D
Dorota oby wszystko się wyjaśniło po badaniach, bo takie domysły są najgorsze. Moja Martyna z powodu niedouczonego lekarza, też jest pod opieką poradni endokrynologicznej, bo przedawkowałam wit d i ciemiączko przestało zarastać. Też jej robili tsh i ft4 bodajże. Będą wyniki, to wszystko się wyjaśni.

My po niespodziewanym szczepieniu na świnkę, odrę i różyczkę. Bartek na stojąco ma 78 cm i waży 10350. Mógłby pól kilo więcej, ale pani doktor stwierdziła żeby go teraz nie tuczyć :-) Myślę, że nie przybrał tak dużo, bo nie miał zębów i to jedzenie takie "lichutkie" jak dla jego potrzeb było ostatnio, ale teraz kanapki wcina więc pewnie odbije zaległości :-D
Ogólnie jak mierzyliśmy w domu przy ścianie, to jest ponad dwa cm wyższy od Martyny mierzonej w wieku 13 miesięcy :rofl2:, a ja się dziwię czemu wszystkie spodnie za krótkie :sorry:

reklama
AGAMIR zdrowka dla malego
CZARNA nie chce sie chwalic bo wiem ze madroscia zabardzo nie blyszcze ale TO JA PODSUNELAM CHRZESTNEJ TA PROPOZYCJE SPIWORKA I KASY :tak:
ALE ZGADZAM SIE ZE CHRZESTNA MADRA W KONCU PIELEGNIARKA WIEC NA MEDYNIE SIE TROCHE ZNA HIHIHIHIH

Do góry