reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Ktosiek przeuroczy, i nie wiem czy mi sie tylko wydaje podobny dociebie;-):rofl2:

oj tak :-)
Ale do Izuni już nie, dlatego obstawiam chłopaka.

Ostatnio oglądaliśmy zdjęcia Jacka z dzieciństwa.
I Izka jest identyczna.
Tylko nosek ma mniejszy a oczka berdziej okrągłe.
Ale tak to można by się pomylić :szok:

reklama
MAGDA na ogolnym napisalam Wczoraj ze bylam u pediatry i wiesci na lekarzowym :-)
Pediatra po poczytanieu wypisu ze szpitala i tym zaleceniu ENDOKRYNOLOGA DLA DZIECI powiedziala mi ze to moze byc tarczyca Ale ze ona nic nie bedzie prorokowala i mamy czekac na endokrynologa i na badania jakie on zleci Powiedziala mi ze najlepsze sa 2 plazowki wkatowicach Do drugiej postaram sie dzis zadzwonic I ona neie wie czy skieruja mnie na badania i bede je robila w domu Czy poloza nas do szpitala To wszystko zalezy od endokrynologa Poczekamy zobaczymy
CZARNA co za problem miec 4 ktoska ????????? :-)

No tak tak cos tam na glownym pisalas:tak::-p

Dorotka ja nie mowie ze to tarczyca nie jest, bo lekarzem nie jestem, ale stwierdzenie ze moze to byc tarczyca...to tak jak by powiedziec, Malena to moze byc syn:laugh2::rofl2:moze nie musi;-):-p
A ty juz sie nakrecilas ze napewno to jest to, choroby tarczycy to nie sa jakies tak blache chorobska, i wydaje mi sie ze im szybciej zaczyna sie leczyc tym lepiej, wiec pediatra w osrodku powinien dac skierowanie, a jesli jeszcze powiedzialas ze musisz pare miesiecy czekac na wizyte to juz wogole....
Zreszta ty zrobisz jak uwazasz za sluszne, idz prywatnie i zaplac za badanie, bedziesz wiedziala przynajmniej co i jak:happy:

No tak tak cos tam na glownym pisalas:tak::-p

Dorotka ja nie mowie ze to tarczyca nie jest, bo lekarzem nie jestem, ale stwierdzenie ze moze to byc tarczyca...to tak jak by powiedziec, Malena to moze byc syn:laugh2::rofl2:moze nie musi;-):-p
A ty juz sie nakrecilas ze napewno to jest to, choroby tarczycy to nie sa jakies tak blache chorobska, i wydaje mi sie ze im szybciej zaczyna sie leczyc tym lepiej, wiec pediatra w osrodku powinien dac skierowanie, a jesli jeszcze powiedzialas ze musisz pare miesiecy czekac na wizyte to juz wogole....
Zreszta ty zrobisz jak uwazasz za sluszne, idz prywatnie i zaplac za badanie, bedziesz wiedziala przynajmniej co i jak:happy:

Wlasnie umowilam sie na prywatna wizyte U endokrynologa dla dzieci
NA 28 pazdziernika na 17 w katowicach Wizyta 80 zl Plus usg jesli lekarka bedzie chciala zrobic 50 zl
Gdalam wlasnie z chrzestna przez telefon To ona kupi ten wpiworek plus dorzuci jakas 100 wiec na wizyte bedzie Moze jak tescie przyjada to sypna jakas kasa Bo mowialm aby kase dali Wiec bedzie na badania :tak:
A do pediatry bede dzwonila dzis ona jest od 13 i zapytam czy da mi skierownaie na badanie krwi TSH FT3 I FT4 czy jakos tak I wtedy bym juz z tymi wynikami jechala za tydzien do tego endokrynologa :tak:

Wlasnie umowilam sie na prywatna wizyte U endokrynologa dla dzieci
NA 28 pazdziernika na 17 w katowicach Wizyta 80 zl Plus usg jesli lekarka bedzie chciala zrobic 50 zl
Gdalam wlasnie z chrzestna przez telefon To ona kupi ten wpiworek plus dorzuci jakas 100 wiec na wizyte bedzie Moze jak tescie przyjada to sypna jakas kasa Bo mowialm aby kase dali Wiec bedzie na badania :tak:
A do pediatry bede dzwonila dzis ona jest od 13 i zapytam czy da mi skierownaie na badanie krwi TSH FT3 I FT4 czy jakos tak I wtedy bym juz z tymi wynikami jechala za tydzien do tego endokrynologa :tak:
Trzymam kciuki

sorki za post pod postem
Moze zle sie wyrazilam Ale wczoraj napisalam ze bylam u pediatry I wiesci na lekarzowym Wiec myslalam ze to logiczne hihi I dlatego napisalam ze takie sa podejzenia :-) Pediatra nie dala mi skierowania na badania krwi Ale mowila ze to moze byc tarczyca I ona tez mi mowila O tym za duzym jezyczku itp Glos ze ma skrzeczacy i gruby Ale mowila ze ona podobna tez do G i to moze byc jej urok I tak poprostu ma :-)
Skierowania nie dala Bo powiedziala ze lepiej jak wszystko zaleci ENDOKRYNOLOG ale do niego sie czeka I wlasnie dlatego chcialam badania porobic I sa jakies normy to bym juz wiedziala mneij wiecej Ale nie wiem czy te badania porobie narazie sie glosno zastanawiam
MALENKO sliczna dzidzia :-)

Dorota nie wiem co to za lekarz ale sory jak ma podejrzenia to jej zasrany obowiazek dac skierowane a nie czekac na endokrynologa skoro wie jak trudno sie tam dostac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:moja Wika jak miala podejrzenie wlasnie jej pediatra mial takie odrazu dala skierowanie na badania:tak:i wyszlo z wyniku ze ma chora tarczyce wiec polecila endokrynologa zapisala ja i poszlo... sorki sorki ale albo lekarz nie kompetentny albo cos krecisz Dorka:-p:-p
Nie kumam tej lekarki sorki ale sie wkurzylam:wściekła/y::wściekła/y:

Malena widze poprawe że tak sama od siebie wklejasz fotke:-p:-p:-p A ktosik przesłodki!!! Az mi się .....:rofl2::rofl2::rofl2:

Czarna a ty co ??:rofl2::rofl2:co to ma byc te kropeczki:-D:-D:-D:-Dchcialabys znow maluszka?? bo ja tak :tak:ale rozsadek mowi NIE !! i jesli inaczej los nie zdecyduje ja slucham rozsadku:tak:teraz czekam na @ zobaczymy czy powitanie nie zostalo uwiecznione....:rofl2::rofl2:

Malena ktosiek cccccccccccccuuuuuuuuuudddddddddddnnnnyyyyyyyyyyyyy:tak::tak:

reklama
Do góry