reklama
mirabelka73
Październikowe mamy'08
M.Maksa zeby wszystko się ładnie wygoiło
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAKSIOWA i ja wspolczuje To sie biedna nacierpialas I jaka cene zplacilas za to MASAKRA :-(
Uwazaj na siebie i zdrowka
Uwazaj na siebie i zdrowka
malaulka
Podwójna mamusia
Wspólczuję tego bólu:--(Hej. Ja ledwo żyje po wczorajszym dentyście. Miałam masakre. Wiedziałam ze jest źle ale nie ze aż tak. Usuneli mi 3 zeby na raz. Znaleźli jakąś torbiel czy cyste (sama nie wiem) która sie przebiła gdzies tam. Wkładali jakieś lekarstwo i wszystko zszywali. Dopiero za dwa tygodnie zdjęcie szwów. Ale to nie znaczy ze będzie dobrze jak sie nie zrośnie to skieroowanie do laryngologa zeby to zszył od środka. A zapłaciłam za to wszystko 630zł. MASAKRA. A w niedziele urodzinki małego. Ja czyje sie jak po jakiejś operacji. Dobrze że mama z siostrą sie wszystkim zajmą ale ja mieszkanie musze posprzątać. I tego też mi sie nie chce. Wybaczcie że nie wejde na inne wątki. Najprawdopodobniej odezwe sie dopiero po urodzinach małego chyba ze sie poczuje lepiej.
Mam nadzieję że się, że się ładnie wszystko zagoi
Rano miałam wizytę u lekarza rehabilitanta i zaczynam od przyszłego tygodnia zabiegi.
A w czwartek byłam z moim cholesterolem u lekarza (mam genetycznie za wysoki poziom i w końcu coś trzeba z tym zrobić, bo człowiek sie starzeje...) i lekarka powiedziała mi, żebym zrobiła usg tarczyczy, bo chyba mam powiększoną
A w czwartek byłam z moim cholesterolem u lekarza (mam genetycznie za wysoki poziom i w końcu coś trzeba z tym zrobić, bo człowiek sie starzeje...) i lekarka powiedziała mi, żebym zrobiła usg tarczyczy, bo chyba mam powiększoną
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Narazie to tylko podejzenie Trzeba zrobic badania ale OLIWKA MOZE MIEC
NIEDOCZYNNOSC TARCZYCY :-( :-(
Narazie sie nie przejmuje Choc juz troche czytam o teh chorobie I chyba (zobacze ile beda kosztowaly) zrobie jej badanie na TSH z krwi sama i bede wiedziala mniej wiecej czy ma za wysoki pozio czy ok
Boje sie :-(
NIEDOCZYNNOSC TARCZYCY :-( :-(
Narazie sie nie przejmuje Choc juz troche czytam o teh chorobie I chyba (zobacze ile beda kosztowaly) zrobie jej badanie na TSH z krwi sama i bede wiedziala mniej wiecej czy ma za wysoki pozio czy ok
Boje sie :-(
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dorcia zdrówka dla Oliwci - mam nadzieję, że uda się porobić te wszystkie badanka.
Elwirko tulę mocno - qrcze ja nie boję się dentystów i zabiegów, ale aż mi się włos zjeżył na głowie i rękach.
Koszmar jakiś i tyle kasy ... ech.
Elwirko tulę mocno - qrcze ja nie boję się dentystów i zabiegów, ale aż mi się włos zjeżył na głowie i rękach.
Koszmar jakiś i tyle kasy ... ech.