reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Elwira nie chcę straszyć ale pooszczędzaj się bo jak ci ciśnienie wzrośnie zeby nie zaczeło krwawic bardziej

Maksiowa Mama współczuje!:no::no::no:
Ale się nacierpiałś!
Mam nadzieję że szybko się wygoi i szybko zapomnisz o tym koszmarze:tak:

Swoją drogą mnie też czeka wizyta u dentysty...brrrrryyyyy:wściekła/y:

Hej. Ja ledwo żyje po wczorajszym dentyście. Miałam masakre. Wiedziałam ze jest źle ale nie ze aż tak. Usuneli mi 3 zeby na raz. Znaleźli jakąś torbiel czy cyste (sama nie wiem) która sie przebiła gdzies tam. Wkładali jakieś lekarstwo i wszystko zszywali. Dopiero za dwa tygodnie zdjęcie szwów. Ale to nie znaczy ze będzie dobrze jak sie nie zrośnie to skieroowanie do laryngologa zeby to zszył od środka. A zapłaciłam za to wszystko 630zł. MASAKRA. A w niedziele urodzinki małego. Ja czyje sie jak po jakiejś operacji. Dobrze że mama z siostrą sie wszystkim zajmą ale ja mieszkanie musze posprzątać. I tego też mi sie nie chce. Wybaczcie że nie wejde na inne wątki. Najprawdopodobniej odezwe sie dopiero po urodzinach małego chyba ze sie poczuje lepiej.
Wspólczuję tego bólu:-:)-(
Mam nadzieję że się, że się ładnie wszystko zagoi:tak:

Rano miałam wizytę u lekarza rehabilitanta i zaczynam od przyszłego tygodnia zabiegi.
A w czwartek byłam z moim cholesterolem u lekarza (mam genetycznie za wysoki poziom i w końcu coś trzeba z tym zrobić, bo człowiek sie starzeje...) i lekarka powiedziała mi, żebym zrobiła usg tarczyczy, bo chyba mam powiększoną :eek:

Narazie to tylko podejzenie Trzeba zrobic badania ale OLIWKA MOZE MIEC
NIEDOCZYNNOSC TARCZYCY :-( :-(
Narazie sie nie przejmuje Choc juz troche czytam o teh chorobie I chyba (zobacze ile beda kosztowaly) zrobie jej badanie na TSH z krwi sama i bede wiedziala mniej wiecej czy ma za wysoki pozio czy ok
Boje sie :-(

reklama
Dorcia zdrówka dla Oliwci - mam nadzieję, że uda się porobić te wszystkie badanka.

Elwirko tulę mocno - qrcze ja nie boję się dentystów i zabiegów, ale aż mi się włos zjeżył na głowie i rękach.
Koszmar jakiś i tyle kasy ... ech.

Do góry