reklama
Dorotka - wydaje mi się, że Wesolutka pisała o Jagusi, że też ma zrośniętą i będzie miała jakiś mały zabieg nacinania. Zapytaj Wesolutką!
uuu tego to nie wiedziałam
Nam lekarz powiedział że to na wskutek niby nadmiernej wydzieliny i ze to się zdarza choć u dziewczynek bardzo rzadko
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Jednak to nic z przecinaniem czy nacinaniem
W szpitalu pobrali jej krew i mocz do badania Po Wyniki zadzwonie pozniej telefonicznie bo juz w taki ziab nie bede wychodzila
CHODZI O TO ZE OLIWKA MA ZA DUZA LECHTACZKE JAK NA DZIEWCZYNKE W JEJ WIEKU i to trzeba sprawdzic
Musze jechac DO CENTRUM MATKI I DZIECKA W KATOWIACACH
Od mojej lekarki wziasc skierowanie Dzis juz Endokrynologa dzwonilam ale zapisy beda dopiero na nowy rok Narazie jeszcze nie zapisuja Chyba ze mialabym na skieruwaniu napisane CITO czy PILNE to moge z Oli pojechac i zapytac sie lekarza czy ja zbada No ale najpierw musze isc do mojej lekarki Chcialam isc dzis ale pojde jutro albo w piatek
Dziewczyny mam prosbe Jak mozecie poczytac na necie co taka za duza lechtaczka u takiej dziewczynki moze znaczyc???????
Moj net mi nie otwiera innych stron a jak otworzy to nie cala i strasznie dlugo :-(
Bede wdzieczna
W szpitalu pobrali jej krew i mocz do badania Po Wyniki zadzwonie pozniej telefonicznie bo juz w taki ziab nie bede wychodzila
CHODZI O TO ZE OLIWKA MA ZA DUZA LECHTACZKE JAK NA DZIEWCZYNKE W JEJ WIEKU i to trzeba sprawdzic
Od mojej lekarki wziasc skierowanie Dzis juz Endokrynologa dzwonilam ale zapisy beda dopiero na nowy rok Narazie jeszcze nie zapisuja Chyba ze mialabym na skieruwaniu napisane CITO czy PILNE to moge z Oli pojechac i zapytac sie lekarza czy ja zbada No ale najpierw musze isc do mojej lekarki Chcialam isc dzis ale pojde jutro albo w piatek
Dziewczyny mam prosbe Jak mozecie poczytac na necie co taka za duza lechtaczka u takiej dziewczynki moze znaczyc???????
Moj net mi nie otwiera innych stron a jak otworzy to nie cala i strasznie dlugo :-(
Bede wdzieczna
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Dorotka jestes pewna ze chodzi o endokrynologa?? On jest bardziej od hormonalnych spraw. Ja byłam u niego z tarczyca...
No chyba ze to jest sprawdzane jako zaburzenie hormonalne...
No chyba ze to jest sprawdzane jako zaburzenie hormonalne...
Ostatnia edycja:
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Tak jestem pewna ze to chodzi o ENDOKRYNOLOGA ;-)
Dorotka trudno znalezc cokolwiek na ten temat przynajmniej mi ciagle wyskakuja jakies erotyczne podtekstyalbo niekompletne odpJednak to nic z przecinaniem czy nacinaniem
Bede wdzieczna
Jedno z takich normalnych odp to to ze jezli nie ma powiekszonych sutkow i zbyt duzego owlosienia to nie powodu do paniki a powodem sa hormony i tez info ze wielkosc naradow plociowych jest dziedziczna wiec moze ma to po kims np po tobie
przyczyną może być indywidualne cechy córki. Jesli nie ma innych
charakterystycznych objawów zaburzenia hormonalnego - owłosienie,
zwiekszone sutki, może niestety miec taką budowę. Niektóre z nas
rzadko bo rzadko ale maja taki problem taka urodę
Ostatnia edycja:
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Ja znalazłam to samo i nic wiecej konkretnego, wiec spokojnie poczekaj na wizyte u lekarza :-)
Moze sie okaze ze to po prostu taka uroda :-)
Moze sie okaze ze to po prostu taka uroda :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
No Oliwka ma cycuszki po mamusi CZY NIC :-)
Serio jak ostatnio widzialam dziewczynke o 2 tygodnie starsza od Oliwki to ona miala cyce A Ja sie smieje ze Oli ma na klacie tylko namalowane kropeczki :-)
Owlosienie ma duze ale na glowie :-) hihihi
Dzieki za pocieszenie :-) Az mi lepiej I spokojnie poczekam tych kilka miesiecy na lekarza :-)
Moze jeszcze moja pediatra cos bedzie wiedziala na ten temat :-)
DZIEKI
Serio jak ostatnio widzialam dziewczynke o 2 tygodnie starsza od Oliwki to ona miala cyce A Ja sie smieje ze Oli ma na klacie tylko namalowane kropeczki :-)
Dzieki za pocieszenie :-) Az mi lepiej I spokojnie poczekam tych kilka miesiecy na lekarza :-)
DZIEKI
reklama
No Oliwka ma cycuszki po mamusi CZY NIC :-)
DZIEKI
kilka miesiecy!!!! czemu tak!!!???
Andrzej Kędzia | Dobry Lekarz.Info - opinie o lekarzach dorota polecam tego lekarza sprawdz czy w twojej okolicy przyjmuje ja do niego chodze juz kilka lat jest swietnym specjalista jezdzi po calej Polsce moze akurat ja polecam