dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MINISIA dzieki A kilka miesiecy bo wczoraj dzwonilam do katowic tam gdzie mam sie niby udac to w tym roku juz nie ma sznas Dopiero w nowy rok ale nie wiadomo kiedy bo nie maja jeszcze kalendarza :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Ja ledwo żyje po wczorajszym dentyście. Miałam masakre. Wiedziałam ze jest źle ale nie ze aż tak. Usuneli mi 3 zeby na raz. Znaleźli jakąś torbiel czy cyste (sama nie wiem) która sie przebiła gdzies tam. Wkładali jakieś lekarstwo i wszystko zszywali. Dopiero za dwa tygodnie zdjęcie szwów. Ale to nie znaczy ze będzie dobrze jak sie nie zrośnie to skieroowanie do laryngologa zeby to zszył od środka. A zapłaciłam za to wszystko 630zł. MASAKRA. A w niedziele urodzinki małego. Ja czyje sie jak po jakiejś operacji. Dobrze że mama z siostrą sie wszystkim zajmą ale ja mieszkanie musze posprzątać. I tego też mi sie nie chce. Wybaczcie że nie wejde na inne wątki. Najprawdopodobniej odezwe sie dopiero po urodzinach małego chyba ze sie poczuje lepiej.