reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

MINISIA masz racje Choc nie bede sie usprawiedliwiac Ale jak sie dowiedzialam ze zas bedzie kluta I zas jakis lekarz I ona jak byla badana to plakala na lerzaco i wyciagala do mnie raczki :-( Ze moze serio przez to sie wszystkiego do konca nie wypytalam A z drugiej strony to serio babka ostatnie slowa to juz do mnie w drzwiach gadala a ja bylam zajeta uspakajaniem Oli bo ona jak teraz widzi lekarzy I zaczynaja ja sluchawkami badac to placze DZIECKO A JUZ URAZ :-(

reklama
MINISIA masz racje Choc nie bede sie usprawiedliwiac Ale jak sie dowiedzialam ze zas bedzie kluta I zas jakis lekarz I ona jak byla badana to plakala na lerzaco i wyciagala do mnie raczki :-( Ze moze serio przez to sie wszystkiego do konca nie wypytalam A z drugiej strony to serio babka ostatnie slowa to juz do mnie w drzwiach gadala a ja bylam zajeta uspakajaniem Oli bo ona jak teraz widzi lekarzy I zaczynaja ja sluchawkami badac to placze DZIECKO A JUZ URAZ :-(

no napewno bo juz swoje wycierpiala a najgorsze ze jeszcze nie koniec ehh

Dorotka powiedz mi czy zaglądałaś małej do pieluszki??? Ma ona normalne wejscie do pochwy??? Znam przypadek gdzie dzieczynka miała zrośniete te wejscie to jest cos takiego jak napletek u chłopców i musiała miec rozcięte:confused2: Niby prosty zabieg chirurgiczny. wez ja tam obejrzyj;-)

Dorotka nie wiem ta dziewczynka o której ja wspominam była całkowicie sklejona!!!! Jak ja przewijałam przeżyłam SZOK!!!! wizyta u chirurga jedno cięcie i po wszytskim potem tylko musiała byc podmywana specjalnym płynem i wszystko:tak: Moze u niej wsio jest OK tylko ma inna budowe ciała;-) Nie martw sie na zapas kobieto!!!!

Hm,mmm u nas położna jak przychodziła to ogladała wszystko - pipke tez...ciekawe daczego nikt tego wczesniej nie zauwazył??

Dorotka nie wiem ta dziewczynka o której ja wspominam była całkowicie sklejona!!!! Jak ja przewijałam przeżyłam SZOK!!!! wizyta u chirurga jedno cięcie i po wszytskim potem tylko musiała byc podmywana specjalnym płynem i wszystko:tak: Moze u niej wsio jest OK tylko ma inna budowe ciała;-) Nie martw sie na zapas kobieto!!!!
Oliwka na szczescie nie jest calkowicie zrosnieta I jak dla mnie i dla domownikow to wyglada to ok No ale skoro lekarz zauwazyl jakas nieprawidlowosc to zrobie wszystko aby bylo ok I dostosuje sie do zalecen lekarzy
Mam tylko nadzieje ze wszystko bedzie ok

Sorki za post pod postem
KAKA wlasnie tez mnie to dziwi No ale pojde gdzie kaza i zobacze co mi powiedza Moze to jest cos minimalnego Ze lekarze na to nie zwrocili uwagi A ona moze na tym punkcie wyczulona -nie wiem

reklama
Przykro mi że biedna Oliwka tak cierpiała i to jeszcze nie koniec. Nie było mnie wcześniej więc nie bardzo wiem o co chodzi ale tak z grubsza poczytałam. Życze aby wszystko sie wyjaśniło i było już ok

Do góry