reklama
mirabelka73
Październikowe mamy'08
trina zdrowiej szybciutko
magdziunia
Październikowa Mama'08
Malenko śliczności :-)
No a ja mam wpisane I okres 7:45 minut a II okres 1:45 min.Ja tam bede posieszać nastepne brzuchatki
I poród od niedzieli do wtorku ale wpisali 1 okres 10h 45 min (porodówka) wczesniej akcja na patologii 2 okres 25 min (parte)
II poród 1 okres 3h 50 min (porodówka)wcześniejsze skurczyki w domciu malusie 2 okres 10 min (parte)
III poród 1 okres 1h 45 min 2 okres 5 min (parte) (wczesniej mini skurczyki w domciu)
Kurcze myślałam że tych partych nie dam rady:-(
A ja chciałabymznowu być w ciąży. Jakoś nie wspominam jej żle, owszem pierwsze 4 mies wymioty, bóle głowy, później bóle kręgosłupa, puchnące nogi, ale czekając na nowego szkraba...No właśnie.
Coraz częściej mam chwile zwątpienia jak pomyślę o tych 6,5 miechach jeszcze
Dasz rade!
Rodziłam na Kamieńskiego.Na dyrekcyjnej też nie dają. A gdzie ty rodziłaś? Natusia?
Ja w końcu do bóli się przyzwyczaiłam. Najgorsza była końcówka. Gdyby nie położna to nawet bym nie wpadła na to że mam przeć bo nie miałam takiej potrzeby. A ponoć kobieta ma instynkt
A położną miałam naprawdę super. Na każde moje jęknięcie przychodzila patrzeć co się dzieje (aż mi głupio było)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wiec my antybiotyk do srody W srode rano musze przyjsc z jej moczem Jak sie nie uda to w szpitalu beda jej pobierac Oraz w srode krew Bo czekos tam miala 2000 ale nie wiem czego :-(
I dowiedzialam sie ze mam isc z NIa podajze do ENDOKRYNOLOGA jak dobrze pamietam A chodzi ZE ONA MA COS ZROSNIETE W PIPECZCE :-(
Boje sie moze ktoras cos ta taki temat wie? Biedna Oli jak nie urok to sraczka Jakis naciecia czy co? czym to moze grozic ? :-(
I dowiedzialam sie ze mam isc z NIa podajze do ENDOKRYNOLOGA jak dobrze pamietam A chodzi ZE ONA MA COS ZROSNIETE W PIPECZCE :-(
Boje sie moze ktoras cos ta taki temat wie? Biedna Oli jak nie urok to sraczka Jakis naciecia czy co? czym to moze grozic ? :-(
Endokrynologia
Endokrynologia jest dziedziną medycyny zajmująca się funkcjonowaniem gruczołów wydzielania wewnętrznego takich jak: przysadka, nadnercza, tarczyca, przytarczyce, jajniki, jądra.
Obejmuje ona zarówno dokładną ocenę funkcji tych gruczołów jak i wyjaśnia zaburzenia związane z nieprawidłowym ich działaniem. W ostateczności zadaniem tej nauki jest wybranie najlepszego sposobu leczenia.
Ja bym cie zlala dorota, ty to sluchasz jak ten moj jacek;-) Ja to sie pytam 10 razy jak czegos nie rozumiem W koncu lekarzem nie jestem i moge czegos nie kumac;-)
Endokrynologia jest dziedziną medycyny zajmująca się funkcjonowaniem gruczołów wydzielania wewnętrznego takich jak: przysadka, nadnercza, tarczyca, przytarczyce, jajniki, jądra.
Obejmuje ona zarówno dokładną ocenę funkcji tych gruczołów jak i wyjaśnia zaburzenia związane z nieprawidłowym ich działaniem. W ostateczności zadaniem tej nauki jest wybranie najlepszego sposobu leczenia.
Ja bym cie zlala dorota, ty to sluchasz jak ten moj jacek;-) Ja to sie pytam 10 razy jak czegos nie rozumiem W koncu lekarzem nie jestem i moge czegos nie kumac;-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
LEJ MNIE MAGDA LEJ przyda mi sie Tzn ona tez mnie troche zlala Powiedziala ze o tym bedzie pisac na wypisie Wiec juz nic nie pytalamW srode sie dowiem czegos wiecej Ale niunka ma tam chyba cos zle zrosniete Moze wiecie co to moze znaczyc?Endokrynologia
reklama
Wiec my antybiotyk do srody W srode rano musze przyjsc z jej moczem Jak sie nie uda to w szpitalu beda jej pobierac Oraz w srode krew Bo czekos tam miala 2000 ale nie wiem czego :-(
Oj magda ma racje ja tez bym ci wlala jak chodzi o dziecko to trzeba sie wypytywac od A do Z tu chodzi o zdrowie malej ale moze bylas zeczona i ogolnie przybte iloscia badan i cierpieniem Oli wie cie usprawiedliwiam;-) nastepne wiesci mam nadzieje ze beda kompletne i nam tu napiszesz wszystko ladnie co i jak! musisz pamietac ze lekarze czasem a nawet bardzo czesto podchodza do pacjenta jak do kolejnego klienta nie czlowieka a Oli to twoje dziecko drugiej sobie takiej na polce w sklepie nie kupisz ja zawsze sobie to powtarzam jak nie jakis lekarz wkurzy ! bo to jego obowiazek nam wsio wytlumaczyc jak nalezy!!!