reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

MALENA slicznosci :-)I ciekawe jaka plec kryje ten ktosiek :-) A chcecie wiedziec jeszcze w ciazy kto tam jest?
PATI ciesze sie ze jest ok :-)
MARMA jeny wspolczuje BIERZ leki i zycze zdrowka

Co do porodu to ja moze i jestem glupia Moze i kiedys bede zalowala tych slow Ale mnie SIE MARZY DRUGIE DZIECKO URODZIC NATURALNIE
Oliwke strasznie chcialam rodzic naturalnie Mam nadzieje ze kiedys mi sie uda (od zawsze chcialam miec 3 dzieci hihihi )
Oliwka wczoraj zwymiotowala mi antybiotyk :-(Co mnie martwi bo jak zas dzis mi zwymiotuje to musze isc z nia do szpitala :-(
No ale podam jej jak sie obudzi i zobacze

reklama
A ja rodzialam w szpitalu, gdzie i porody w wodzie byly, i zzo i domiesniowe i gaz.... I co? Wszystko pieknie, ale... koniec koncow niczego nie dostalam, no moze poza gazem.

Wanna- nawet o tym mowy nie bylo, za duze oblozenie na oddziale.
Zoo- poprosilam, mialo byc, ale.... ze emergency CC bylo na patologii, anastezjolog (jeden na oddzial) zajety, 3 babki przede mna w kolejce, ale... Czekamy dzielnie. Skoro czekamy to domiesniowe nie ma sensu..... I koniec koncow przyszly parte, na zoo sie nie doczekalam, na domiesniowy za pozno... :confused2: A ten gaz to w sumie nie wiem, czy wogole pomaga- jak dla mnie dobry jest, zeby pamietac o oddychaniu :)

ale taka obserwacja z porodowki- w szpitalu, w ktorym ja rodzialam na porodowce bylo 5 sal porodowych indywidualnych, wszystkie w rzadeczku.... Ja wyladowalam w tej na koncu korytarza i pamietam, ze jak mnie do niej prowadzili to tylko slyszalam takie miarowe oddechy z tego urzadzonka z gazem przechodzac obok kazdej z sal. I od razu przyszlo mi na mysl- same Lordy Dark Vader'y w na tej porodowce!!! :laugh2: Nie ma to jak poczucie humoru w takiej chwili :)

marma to tu dlugo na konia nie wsiądziesz, ja miałam kiedys kłopoty po glebie ze nawet zakłusować nie mogłam

Jak nie wsiądę już się na środę z koleżanką umówiłam :-D Tz jak na razie go sobie po lażuję a wsiądę może w przyszłym tygodniu. Na razie jeżdżę lekko po 15-20 minut więc bez jakiegoś wielkiego halo a rehabilitant stwierdził że jazda dobrze mi zrobi byle by nie wyczynowo.:-p:rofl2:

reklama
Nie mam i w tym tkwi cały problem. Ale obiecałam sobie że od tego tygodnia co najmniej 2 razy w tygodniu jadę do stajni. Choćby wieczorem jak mały już będzie spał.Mamy halę więc to żaden problem jazda wieczorem, jedynie to co że mój wariat nie lubi hali i przeoczenia pory karmienia która jest o 20 i w tedy świruje.

Do góry