reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Jak ja bym chciała żeby mój klocek tyle ważył. Teraz pewnie ma już coś koło 9500 może jutro go zważę.

A u mnie @ jak nie było tak niema. Już zaczynam się denerwować. Brzuch mnie cały czas boli i czuję się fatalnie. Mam nadzieję że przyjdzie w końcu bo się wykończę. Też tak miałyście przed pierwszą@?

reklama
O masz o jakich wągrach mówicie :szok::szok::szok: mój Sebcio ma takie kropeczki białe na nosku i było ich więcej ale z biegiem czasu znikają.
Nie wiem czy to, to o czym tak namiętnie piszecie ;-)

To na nosku to są tzw. prosaki i znikają.
A wgry - chyba takie białe kopeczki co pojawiają się i znikają jak pryszcze.
Z tym nie trzeba nic robić- woda przegotowana albo i nie i będzie ok.
u nas też się czasem zdarzy...

Jak ja bym chciała żeby mój klocek tyle ważył. Teraz pewnie ma już coś koło 9500 może jutro go zważę.

A u mnie @ jak nie było tak niema. Już zaczynam się denerwować. Brzuch mnie cały czas boli i czuję się fatalnie. Mam nadzieję że przyjdzie w końcu bo się wykończę. Też tak miałyście przed pierwszą@?

Mnie przed 1 nie bolało.
Ale za tydzień spodziewam się drugiej i mnie boli już od tygodnia.
A cycki to lepiej nie dotykać - strasznie się męczę przy karmieniu.

Życzę rychłej małpeczki :tak:

A z tymi wągrami, to dziś zauważyłam jednego u Tuśki. Teściowa podsumowała, że jak mój m będąc dziecięciem miał takie, to babcia mu powyciskała, odkaziła spirytusem i zniknęło.:dry:
hmmm to są takie delikatne pryszczyki i ciemne koncóweczki nie białe. Mi nie pozwolono wyciskać. Myje przegotowaną wodą ale nie pomaga. Jeszcze spróbuje krochmalem
O masz o jakich wągrach mówicie :szok::szok::szok: mój Sebcio ma takie kropeczki białe na nosku i było ich więcej ale z biegiem czasu znikają.
Nie wiem czy to, to o czym tak namiętnie piszecie ;-)

To tez miał ale juz znikło;-)

Czarna Rafalek tez ma od urodzenia takie wagry i czasem pryszczyki, a ostatnio pediatra powiedziała ze teraz to sa juz jakby blizny po tym, bo one teraz sa gładkie i sama nie wiem. Niby ma samo z czasem zniknac. A mały ma takie normalnie czarnawe wągry jak dorosły i czasem tez takie białe pryszcze.

A co do @ to ja sie tez juz przyzwyczaiłam ze jej nie ma, a tu tydzien temu nagle hop i dostałam, ale chyba nie zauwazyłam roznicy od tej sprzed ciazy, bolesna tez nie była, wiec ok. Ciekawa jestem kiedy nastepna dostane i jak teraz bede miała w ogole, bo przed ciaza miałam strasznie nieregularne, czasem nawet po 2-3 miesiacach.

Ostatnia edycja:
U to faktycznie nieregularne.
Ja mam nadzieję, że jak dostanę to będą mniej więcej co 28-30 dni.
Więc czekamy cierpliwie na @.

reklama
Czarna Rafalek tez ma od urodzenia takie wagry i czasem pryszczyki, a ostatnio pediatra powiedziała ze teraz to sa juz jakby blizny po tym, bo one teraz sa gładkie i sama nie wiem. Niby ma samo z czasem zniknac. A mały ma takie normalnie czarnawe wągry jak dorosły i czasem tez takie białe pryszcze.
No własnie u mnie to samo:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry