Byłam wczoraj u gina.Macica się podniosła, stwierdził że jest bardzo mała.... cokolwiek to ma znaczyć. Dostałam nowe tabletki. Jak dostane okresu to mam je brać przez 3 miesiące a potem zmiana a jak nie to dalsze kombinacje. Najprawdopodobniej brak okresu jest spowodowanym braniem tych tabletek co teraz biorę. Sumując same dobre wiadomości :-) Liczę na to że wszystkie dolegliwości miną.
reklama
40 złoty!!!! to nawet by mi się nie chciało dziecka ubierać do lekarza i czekać w kolejce!!!! ;-)
Też tak pomyślałam, tym bardziej, że moja koleżanka jak jeździ prywatnie, to płaci 80zł za jedno dziecko, a 100 jak dwójka, a to tylko Toruń :-)
Dorota stópki smaruje się żeby rozgrzać. Kiedyś lekarz w "mamo to ja" mówił żeby maluchom smarować stopy, bo ten zapach nie będzie tak mocno drażnił, a dopiero starszym dzieciom smarować klatkę i plecy.
Marma to dobre wieści
Evelajana może w tych specyfikach jest kamfora, a ona nie jest wskazana dla małych dzieci, bo może prowadzić do obkurczenia czegoś w gardle i wywołać bezdech (tak czytałam). W pulmexie nie ma kamfory.
malena81
mamusia październikowa 08
Byłam wczoraj u gina.Macica się podniosła, stwierdził że jest bardzo mała.... cokolwiek to ma znaczyć. Dostałam nowe tabletki. Jak dostane okresu to mam je brać przez 3 miesiące a potem zmiana a jak nie to dalsze kombinacje. Najprawdopodobniej brak okresu jest spowodowanym braniem tych tabletek co teraz biorę. Sumując same dobre wiadomości :-) Liczę na to że wszystkie dolegliwości miną.
Swietne wiadomośći!
Mama Maksa
październikowa mama
MARMA świetne wiadomości
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MARMA swietne widowmosci
KASIU dzieki nAPEWNO COS KUPIE
KASIU dzieki nAPEWNO COS KUPIE
i tu mi zabiłaś ćwieka bo ostatnio jak kupowałam Vicka to pani farmaceutka poleciła mi własnie olejek kamforowy bo niby tanszy a takie samo działanie, a wiedziała ze dla dzieciatka. Ja zawsze stosuje WickEvelajana może w tych specyfikach jest kamfora, a ona nie jest wskazana dla małych dzieci, bo może prowadzić do obkurczenia czegoś w gardle i wywołać bezdech (tak czytałam). W pulmexie nie ma kamfory.
No super super oby tak dalejByłam wczoraj u gina.Macica się podniosła, stwierdził że jest bardzo mała.... cokolwiek to ma znaczyć. Dostałam nowe tabletki. Jak dostane okresu to mam je brać przez 3 miesiące a potem zmiana a jak nie to dalsze kombinacje. Najprawdopodobniej brak okresu jest spowodowanym braniem tych tabletek co teraz biorę. Sumując same dobre wiadomości :-) Liczę na to że wszystkie dolegliwości miną.
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
A my robilismy wczoraj echo serca i z serduszkiem wszystko ok :-) Ale jestem szczesliwa. A te lekkie szmery powinny samoistnie minąc do roczku :-) Rafał nadrobił już wczesniejsze słabe przybieranie na wadze, wazy 8700... hi hi Jest co nosic, rece wymiekają :-)
No i górne zabki tej juz powychodziły, hi hi :-)
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ufff kamień z serca.A my robilismy wczoraj echo serca i z serduszkiem wszystko ok :-) Ale jestem szczesliwa. A te lekkie szmery powinny samoistnie minąc do roczku :-) Rafał nadrobił już wczesniejsze słabe przybieranie na wadze, wazy 8700... hi hi Jest co nosic, rece wymiekają :-)
Dobre wieści.Byłam wczoraj u gina.Macica się podniosła, stwierdził że jest bardzo mała.... cokolwiek to ma znaczyć. Dostałam nowe tabletki. Jak dostane okresu to mam je brać przez 3 miesiące a potem zmiana a jak nie to dalsze kombinacje. Najprawdopodobniej brak okresu jest spowodowanym braniem tych tabletek co teraz biorę. Sumując same dobre wiadomości :-) Liczę na to że wszystkie dolegliwości miną.
Wszystko będzie dobrze.No i my po lekarzu. Powiedziała ze zadnego pogorszenia nie ma. Oskrzela czyste, a to co mu tak charczy to poprostu wydzielina z nosa. Zmieniła nam troszke syropki. Powiedziała że na wyjechać możemy tzn zależy to od nas ale ona by napewno pojechała. Ze pogorszenie to może nastąpić zawsze nawet i na miejscu. A najczęściej jest tak ze jak dzieci wyjerzdżają z warszawy to najczesciej zdrowieją przez zmiane klimatu. A poza tym do piatku jeszcze kilka dni zostało. Dała nam na wszelki wypadek recepte na antybiotyk ze jakby było gorzej na wyjeździe to dopiero wtedy wykupić. Tak ze jestem troszke spokojniejsza. No i mam nadzieje ze jednak szybko wyzdrowieje i nie bedzie gorzej
A ta pani lekarz to naprawdę kobitka z klasą.
No i cena przystępna.