reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
A my robilismy wczoraj echo serca i z serduszkiem wszystko ok :-) Ale jestem szczesliwa. A te lekkie szmery powinny samoistnie minąc do roczku :-) Rafał nadrobił już wczesniejsze słabe przybieranie na wadze, wazy 8700... hi hi Jest co nosic, rece wymiekają :-)
No i górne zabki tej juz powychodziły, hi hi :-)
Super, super i jescze raz ekstra:-)

A my robilismy wczoraj echo serca i z serduszkiem wszystko ok :-) Ale jestem szczesliwa. A te lekkie szmery powinny samoistnie minąc do roczku :-) Rafał nadrobił już wczesniejsze słabe przybieranie na wadze, wazy 8700... hi hi Jest co nosic, rece wymiekają :-)
No i górne zabki tej juz powychodziły, hi hi :-)

no to SUPERROWO:-)No i GRATKI za 6 zębów:-)a i byczek kolejny rosnie:-D

czarnanam ostatnio pediatra dała PULMEX BABY do smarowania,też jest spoko i chyba nieco tańszy,sama nawet się smarowałam:-)

maksiowaoby Maksiowi się obyło bez antybiotyku:no:zdróweczka:-)

Martynka Gratki za zebole i imponujaca wage:tak:

my po wazeniu mały ma 8200 w ciagu 4 tyg przybrał nie całe 200 ale jest w normie:tak: tzn ma ponad 600 nadwyzki:cool2: Reszta ok. Ale idu z małym do dermatologa bo ma na buziuni od urodzenia cos ala wągry (takie malutkie) i miało zniknac a nie znika. Wiec stwierdziłysmy ze lepiej sie przejsc;-)

Ostatnia edycja:
my po wazeniu mały ma 8200 w ciagu 4 tyg przybrał nie całe 200 ale jest w normie:tak: tzn ma ponad 600 nadwyzki:cool2: Reszta ok. Ale idu z małym do dermatologa bo ma na buziuni od urodzenia cos ala wągry (takie malutkie) i miało zniknac a nie znika. Wiec stwierdziłysmy ze lepiej sie przejsc;-)

gratki, kolejny duży facet!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Martynka pięknie, pięknie:-):-):-) Będzie dobrze!

Czarna czy ja mogę takie oczyska na Samiego zrobić? O takie:szok::szok::szok:
Siłownia to Ci wcale nie jest potrzebna.;-) Niech "mały" rooooośnie zdrowo! :-D
A z tymi wągrami, to dziś zauważyłam jednego u Tuśki. Teściowa podsumowała, że jak mój m będąc dziecięciem miał takie, to babcia mu powyciskała, odkaziła spirytusem i zniknęło.:dry:

reklama
O masz o jakich wągrach mówicie :szok::szok::szok: mój Sebcio ma takie kropeczki białe na nosku i było ich więcej ale z biegiem czasu znikają.
Nie wiem czy to, to o czym tak namiętnie piszecie ;-)

Do góry