reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAMO MASIA widze ze fajna ta lakarka :-) Widze konkretna babka i pomocna Dobrze ze Maksiowi nie jest gorzej :-)
Mama Maksa
październikowa mama
CZARNA no mam nadzieje ze masz racje
Dorotko faktycznie lekarka bardzo fajna. Fakt ze prywatnie ale mieszka na przeciwko nas. ma gabinet w domu. I widze z okna jej dom. Tak ze wychodze z małym na rekach do niej. Wczesniej nie wiedzialam ze wogóle tam pediatra przyjmuje. Płace 40 zł wiec nie jest zle. I powiedziała ze jakby mnie cos niepokoilo, albo sie pogarszalo a bysmy byli gdzies na wyjeździe to moge dzwonic w kazdej chwili to bedzie cos przez tel radzic. Tak ze jestem zadowolona z niej
Dorotko faktycznie lekarka bardzo fajna. Fakt ze prywatnie ale mieszka na przeciwko nas. ma gabinet w domu. I widze z okna jej dom. Tak ze wychodze z małym na rekach do niej. Wczesniej nie wiedzialam ze wogóle tam pediatra przyjmuje. Płace 40 zł wiec nie jest zle. I powiedziała ze jakby mnie cos niepokoilo, albo sie pogarszalo a bysmy byli gdzies na wyjeździe to moge dzwonic w kazdej chwili to bedzie cos przez tel radzic. Tak ze jestem zadowolona z niej
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
M maksia masz racje 40 zl to nie az tak drogo :-)
Nie no z tego jak opisujesz to babka bardzo fajna Wiec jedzccie spokojnie i jak co antybiotyk kupisz ale mam nadzieje ze sie nie przyda :-)
Nie no z tego jak opisujesz to babka bardzo fajna Wiec jedzccie spokojnie i jak co antybiotyk kupisz ale mam nadzieje ze sie nie przyda :-)
Mama Maksa
październikowa mama
moja siostra też mówiła mi o maści majerankowej( pod nosek)niby bardzo dobra co do OLBAS- ja nie rozcieńczam z wodą tylko daję jej kropelke na śpioszki albo na podusię wtedy lepiej jej się oddcha i jak nawet coś jej leci z noska to na drugi dzień przechodzi.Pod nosek możesz smarować maść majerankową. A na smarowanie stópek i plecków, to ja używam właśnie pulmex baby. Możesz też kupić olejek olbas wlać kropelkę do wody i podgrzać świeczką (w takim kominku aromaterapeutycznym)
40 złoty!!!! to nawet by mi się nie chciało dziecka ubierać do lekarza i czekać w kolejce!!!! ;-)CZARNA no mam nadzieje ze masz racje
CZARNA no mam nadzieje ze masz racje
daj mi proszę na privie namair na nią - zawsze warto mieć dobrego lekarza na telefon jak wszystko nawali
malena81
mamusia październikowa 08
My po szczepieniu na żółtaczkę i pneumokoki. Bartek waży 8720 i pani go zmierzyła, bo mówię że go mierzyłam i wyszło 74cm. A ona mierzyła go na długość, jak noworodka, to nawet 78 wyszło.
gratulacje za wymiary dla Bartusia!
Dobrze , że Maksio ok.
RZeczywiście korzystna cena za wizytę.
Szczególnie jak na W-wę!
Evelajna
Październikowa mama
Kasia uściski dla Tunia! Rooooooośnie cudnie:-)
Mama Maksa super lekareczka! Cieszę się, że z Maksiem lepiej.
Kobitki, co do Olbasu, to mój m mnie opietruszył jak chciałam młodej dać na tetrówkę do inhalacji, że tam pisze jak wół "nie wskazane dla dzieci poniżej 5 roku życia". I faktycznie. Pisze. U mnie po angielsku, ale Olbas wygląda tak samo jak w Polsce. Zamiast niego tu polecają Vicka. Ja mam dynię - tak tylko Wam piszę - bo myślałam, że to wszystko w zasadzie to samo.
Mama Maksa super lekareczka! Cieszę się, że z Maksiem lepiej.
Kobitki, co do Olbasu, to mój m mnie opietruszył jak chciałam młodej dać na tetrówkę do inhalacji, że tam pisze jak wół "nie wskazane dla dzieci poniżej 5 roku życia". I faktycznie. Pisze. U mnie po angielsku, ale Olbas wygląda tak samo jak w Polsce. Zamiast niego tu polecają Vicka. Ja mam dynię - tak tylko Wam piszę - bo myślałam, że to wszystko w zasadzie to samo.
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzieki dziewczyny A KASIU po co sie stupki msaruje bo nie wiem
:-( Wiem tepa jestem
:-( Wiem tepa jestem