reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
zaraz sprawdze a pytałaś o ruchy????????
Ja coraz czesciej jak siedze zgięta przed kompem odczuwam pykanie, wiec moze.....

Pytałam. Powiedziała, ze może to być to ale mam zapamietać już kiedy zaczną sie takie silnijsze kopniaczki. Mówi, że koło 20tyg powinny się pojawić.

Normalnie pierwsza dziś byłam i od razu weszłam - szok.

Czyli tak jak myślałam ze ona jak ja czeka na konkrety:-p Ale niewiele ci zostało czekać:-D
Jejku ja mam za tydzień i pewnie bede czekac:baffled:

Ja też czekam na konkrety...że też za pepkiem się mi chowało...a taka jestem ciekawa.

Kaka SUPER wiesci GRATULUJE :-D ale ja wiedzialam ze nie moglo byc inaczej:tak:.Malo przybralas na wadze bo ja jestem w mniejszej ciazy i od poczatku
przybralam na w ciagu 3 tygodnie 1,100 kg :tak:.

A co do dzidzi i co ma miedzy nozkami yo Twoja dzidzia najwidoczniej jest
wstydliwa i nie bedzie sie pani doktor pokazywala ani mamusi ihihihihi:tak:
Co se ta mama mysli ( mam na mysli Cibie ) ze przyjdzie sobie mamusia do
lekarza a dzidzia bedzie od razu rozkladala skarby miedzy nogami hihihihihihihihhihihih ZARTUJE

reklama
Co se ta mama mysli ( mam na mysli Cibie ) ze przyjdzie sobie mamusia do
lekarza a dzidzia bedzie od razu rozkladala skarby miedzy nogami hihihihihihihihhihihih ZARTUJE

Nogi to były rozłożone, tylko ultrasonogfaf nie szczytywał widoku z pepmka - to pewnie przez to, że jest głeboko osadzony. Na początku stwierdziła, że chyba to chlopiec bo coś jej się swieci a potem powiedziała, że cofa to co powiedziała bo tak kiepsko widać, ze to naprawdę zgaduj zgadula.

Ja po tym przeziebieniu się bałam, ze coś się Maleństwu stało przez te moje leki. Niby dużo ich nie było ale zawsze. Gin powiedziała, że Małe jest na tyle duże że soie poradzi z infekcjami:)

Zrobiła mi wczoraj usg dopochwowo i mierzyła szyjkę. jeśli dobrze pamietam ma 46 mm. Ponoć długa...ale ja się na tym nie znam.

Na przyszłą wizytę mam zwykłe badania krwi i moczu oraz glukozę. Z tego co mówicie to nie będzie łatwo z wypiciem. Czarna jak Ci teraz zapisze też glukoze to pójdziemy razem ok??

Do góry