reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Dziewczyny macie racje tylko mnie jest ciezko zmienic lekarza bo tyle z ty zachodu i nie wiem jak to bedzi z tym nowym :-( Ale juz podjelam kroki bo zarejestrowalam sie na 11 czerwca,oewnie jakbym sie zdecydowal na ta kase to wizyty mialabym conajmniej co miesiac :-( ,ale juz pod koniec ciazy bedzie musial znalesc terminy bo wtedy czesciej sie chodzi do gina :-).

29 maja ide do swojego prywatnie bo konczy mi sie chorobowe i umowie sie z nim na usg polowkowe 11 pojde do tego nowego i pozniej bede myslala :-)

Macie racje lepiej inaczej wydac ta kase :-)

dziewczyny ja np chodzę do lekarza na kasę i naprawdę jest super pani doktor zawsze poza wizyta popyta co w ogóle słychać w szerokim świecie pożartuje nigdy sie nie spieszy pomimo ze pod gabinetem pełno następnych pacjentek a jeśli o terminy chodzi to maja specjalnie parę luk w terminarzu żeby ciężarne miały regularne wizyty wiec super:-) jedyny minus to to że dojeżdżam do niej ok 15 km ale warto z pracy mam za to blisko wiec jak wizyta jest w tych godzinach gdy pracuje wyrywam sie na godzinkę lub dwie i jest ok:tak:

Super zazdroszcze wam ze macie takich lekarzy na NFZ u nas niestety nie jest tak kolorowo (bynajmniej ja zadnego godnego niespotkałam) MOja ginka kiedys przyjmowała tez na NFZ teraz juz nie:crazy: W szpitalu jest tylko jeden na kase i ja wole sie od niego trzymać z daleka. Natomiast w przychodni gdzie należe przyjmuje stary dziadek który jest bardzo nieprzyjemny. Wiec zostają priv wizyty

Ppatqa Boże jak już duża ta twoja dzidzia. Śliczności ci sie rozwija pod serduszkiem

Kaka ja tu dziś waruje i czekam na wieści:-p

Ja już jestem z powrotem. Dzidziol wielki i zdrowy...patrzylismy na to co ma między nóżkami ale to co było najważniejsze znajdowało sie dokładnie pod moim pempkiem i niec nie mozna było odczytać.

Ponoć mam śliczną szyjkę macicy...no i dostałam pozwolenie na powrót do pracy:) Co do basenu - skoro łapie różne takie to mam zakaz.

I co też ważne - przytyłam kolejne pół kilo. czyli kilogram od samego początku.

Super super super
Tylko pogratulować takiej wizyty:tak:

Ale z tą waga to malutka przeginasz:crazy::-D:-D:-D
Ja bede tyła za nas dwie:rofl2:

Sama jestem w szoku...pewnie za miesiąc juz nie będzie tak wesoło z wagą. Mam przyjść w 23 tygodniu z mężem na usg...ciekawe czy bedzie chciał przyjść, z drugiej strony obiecał;-)Za miesiąc pewnie nadgonie:baffled:

Pewnie tak. Zleciła mi badanka ale chce to opłacić z przyszłej wypłaty. W tym miesiacu już za dużo wydatków.
Kupiłam sobie na allegro tuniczkę z krótkim rękawkiem i pas - zeby móc ubrać spódnicę sprzed ciąży...nie będę kupować spodni tylko używać te co mam - a braki zakrywać pasem:)

reklama
Do góry