reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Ppatga, Dorotka 1...9 super, że z dzidziami wsio w porząsiu, JAKBY MOGŁO BYĆ INACZEJ?;-):rofl2::happy:

Ppatga w ciąży różne świńśtwa się mogą przyplątać, wiec nie ma się czym stresować. Po urodzeniu dzidzi napewno wszystko będzie w porządku, nie można myśleć inaczej:tak::happy:

reklama
Dokładnie Kaka ja tez mam 2. Wszystko zależy od podejscia lekarza. Pamiętam przy Adasiu tez mialam 2 i lekarz kazał mi brac globulki i cos tam jeszcze a zaraz potem zmieniłam lekarza i ten powiedział, że w ciąży to standard i nie leczył tego i miał rację, bo nic sie nie działo a po ciąży było wsio w porządku:tak:

3 miałam przed ciążą , leczenie i kolposkopie, teraz mam koleją cytologie bo wcześniej nie chciał drążnić mi szyji i dobrze, czekał aż bedzie 2 trymestr w pełni, zreszta kolposkopie druga jak będzie zła cytologia mam robić maj czerwiec, wiec czekam.

acha:zawstydzona/y: To miejmy nadzieję, że fotka Twojej szyjki jest udana i będzie ok;-)

Ppatqa 3 mamy kciuki za szyjke :-) bedzie oki :-)

Kaka masz racje chyba zazwyczaj jest 2 z cytologii

A ja dziewczynki mysle nad zmiana lekarza bo po :

1 -mysle nad zmiana lekarza na kase chorych bo mnie i nas wykancza juz tak kasa
na gina bo naprawde jej nie mamy :-(.

po 2 - ten gin na ktorego bym sie zdecydowala to on jest dobry wszyscy maja o nim dobre zdanie
i ja tez .Moja kolezanka do niego chodzi i jest zadowolona :-)

po 3 - chcac aby on mnie prowadzil w ciazy na kase musze przepisac sie z mojej przychodni
do tej wlasnie gdzie przyjmuje ten lekarz :-( .Przychodnia ok ale starsznie daleko od mojego mieszkana.Teraz tego gina prywatnego mam tez daleko ale troche blizej ale nie o to chodzi tylko
o to ze jak sie przepisze do tej nowej przychodni to pozniej z dzieckiem bede miala
strasznie daleko i ciezko isc z takim dzieckim tak daleko do lekarza :-(.Ale ja se mysle ze najwyzej zas sie pozniej przepisze do przychpdni blizej domu :-)

po 4 - coraz mniej jestem zadowolona z mojego gina jakos tak zrobil sie inny.Niby nic sie nie stalo
ale nie jestem tak traktowana jakbym chciala chodzac do prywatnego gina :-(.
Ale moj gin teraz ten co do niego chodze ma najlepszy sprzet i tylko u niego robi sie te najwazniejsze usg a jak do nigo chodze to mam je za darmo a jak sie nie chodzi do niego to trzeba chyba placic :-(

I juz nie wiem co mam zdrobic ???????????????????????????? :-(

Ppatqa trzymam mocno kciuki tylko się nie zamartwiaj wiem że to nie łatwe ale i tak nic nie da.

ppatqa WOW ale super wieści. Normalnie ja juz sie nie moge doczekać swojej wizty jak was czytam. Co do cytologi to pewnie tak jak K@siek pisze jakieś zapalenie czy coś się przyplątało.
Ja zawsze miałam I gr. Teraz mam II gr i tez OK ale mam maleńką nadzerke juz od kilku ładnych lat i chyba teraz po porodzie bedziemy próbowac ja usunąć;-)

Dorotka1234.... jeżeli czujesz taką potrzebe to zmień lekarza. Co do różnych przychodni to nie jest powiedziane ze dzidziuś musi byc tam gdzie ty:no: Wiec spokojnie ty mozesz byc tam a dzidzius koło ciebie;-)

reklama
Aha ale jest tez taki klopot ze ja mojmu szefowi musial obiecac ze do konca ciazy bede na chorobowym i on juz zatrudnil kogos na moje mijesce i wiecie jak pojde na kase chorych do niego
to on moze nie chciec mi dawac zwolnienia :-( Moge tez do tego nowego gina chodzic prywatnie
i tez sie nad tym zastanawiam ale wciaz rozbija sie wsio o kase a ja juz bym chciala nie wydawac
kasy na gina :-( I sie kolo zamyka :-(

Do góry