reklama
blond_20
Czarownica
jejku co to sie dzisiaj u Was dzieje:-Ja niedawno wróciłam od gina...:--
-( coś mi zostało w macicy..jakiś skrzep...jutro mam iść na zastrzyk, po którym może wyjdzie, a jak nie to do szpitala na łyżeczkowanie w narkozie... normalnie załamana jestem :-
-
-( najpierw Szymcio rano, a teraz ja.... na dodatek jak ja byłam u gina, to Szymek został z moja mamą i moim ściągniętym mlekiem i... nie chciał jeść z butelki :-
-
-( a jak będę w szpitalu tio nie będzie miał przecież wyjścia...
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
No same zle wiesci :-(
Aniu ojej niedobrze
miejmy nadzieje ze zastrzyk pomoze
Hmmm Dorka ta wiara to mi sie wydaje nic nie daje bo wielu ludzi wierzacych ma duzo przykrych sytuacji w zyciu a łotry i inne typki zyja i nic im nie jest ja podchodze troche z dystansem do tego wszystkiego
wierze w Boga ale duzo mnie zastanawia a jesli chodzi o chodzenie do kosciola to ja nie chodze bo jak chce do moge sie pomodlic wszedzie a ksieza mnie denerwuja zaduzo maja grzechow a od nas wymagaja pokory
SORKI

Hmmm Dorka ta wiara to mi sie wydaje nic nie daje bo wielu ludzi wierzacych ma duzo przykrych sytuacji w zyciu a łotry i inne typki zyja i nic im nie jest ja podchodze troche z dystansem do tego wszystkiego

blond_20
Czarownica
a ja nie chodze wogole i odpukac zyje....a pewnie nie powinnam wg niektorych
wanilia79
Entuzjast(k)a
Trina co to za wysypka.My też wczoraj bylismy u lekarza. Maciek też sie darł, co w jego wypadku jest nietypowe. Ale wydaje mi się, ze dlatego, ze lekarka miała zimne ręce, a on jest wrażliwy po mamusi ;-) piecuch jak ja.
W każdym razie ma troszke gardło zaczerwienione i dostał syropek. A do noska na katar mam mu po oklepaniu i wyczyszczeniu maścią smarować. Ale ta maść jest z antybiotykiem i mam wątpliwości. Nie podoba mi się, że ta lekarka tak szafuje antybiotykami i lekka ręką na katar dajebedę musiała po szczepieniach (jesteśmy już na 22 zapisani) zmienić lekarza. Teraz mi się nie opłaca, bo znów w kolejce bym była na jakis późny termin.
Co do wysypki, to przepisała maść cholesterolową i kazała obserwować. Zobaczymy czy za 2 tyg będzie to samo, wtedy może coś zrobi więcej.
a 15 mamy usg bioderek. No i jeszcze jakoś muszę w przyszłym tyg do neurologa Maćka na kontrolę zapisać. Idziemy prywatnie, do tego co najpierw bylismy, bo jak poszliśmy później państwowo, to była masakrapisałam juz na tym wątku jak nas przyjęto. a ten prywatny, to i miły jest i ma podejście do Maćka i ma doktorat z neurologii dziecięcej. No i nie jest taki drogi, bo wizyta 90 zl kosztuje.
Dorotko współczuję, mam nadzieję, że to nic strasznego i wszystko wróci do normy.
Ania a nie masz jakiś problemów z krzepliwością krwi????? Moja koleżanka miała coś takiego i potem się okazało, że ma trombofilię/chemofilię czy coś tam. Oby ten zastzryk pomógł!
Wanlia - nie nie... to nie krzepliwość, gdyż na USG wyszlo ze cos tam jest... przy samym wyjscie ...
Raczej male szanse ze zastrzyk pomoze....szansa jest lecz mala....
A nie wiecie jak to jest po lyzeczkowaniu ?? czy tez nacinaja ?? czy szybko wraca sie do siebie ??
Raczej male szanse ze zastrzyk pomoze....szansa jest lecz mala....
A nie wiecie jak to jest po lyzeczkowaniu ?? czy tez nacinaja ?? czy szybko wraca sie do siebie ??
reklama
Aniu, Dorotko oby wszystko dobrze się skończyło i już tylko samo dobre się działo.
Ja się wreszcie muszę wziąć za siebie. Już mam kubeczek na mocz i ciśnienie znowu tak dla zdrowia mogłabym pomierzyć
. Później wyskoczy mi coś jak królik z kapelusza i się nie pozbieram. Nie mówiąc już o basenie na który miałam iść, a tu takie mrozy, że na razie odpada i już sama nie wiem czy to tylko wymówka 

Ja się wreszcie muszę wziąć za siebie. Już mam kubeczek na mocz i ciśnienie znowu tak dla zdrowia mogłabym pomierzyć