reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

CZARNA kazala mi kropic 2 razy dziennie po 1 kropli do kazdej dziurki pol godziny przed jedzieniem pozniej po pol godzinie wyczescic frida i podac jedzenie :-)
Ja za pierszym razem jak mala nie miala kataru to tez nie umialam ta frida A teraz jak ma duzo kataru to idzie mi frida latwo i duzo smarkow wyciagne Oliwia drze sie przy fridzie w nieboglosy :-(

reklama
No to ja dziś ląduje na samolocie. po raz pierwszy od porodu hehehe. Zobaczymy co mi powie?

ppatqa ty już wsiadasz na konia?

marma jeszcze nie siedziałam, po piersze brak czasu, po drugie troche jeszcze się boje, po trzecie musze najpierw się wziąść za Lonie bo ona siodło widziała ostatnio w wakacje
Zresztą jak M przychodzi z pracy, a ja ze spaceru to jest już ciemno

ja po ginie. wszystko w porządku i mogę już wszystko :) Jak to doktór stwierdził... mam idealne warunki do rodzenia takie że nawet mogła bym słonia urodzić......

Ja też po wizycie kontrolnej, pani doktor zbadała, wszystko ok, zrobiła cytologię noi rozmawiałyśmy o antykoncepcji i poleca mi wkładkę Mirena, czytalam trochę o niej w necie , w PL ona jest dość droga a tu mam za darmo....
może któraś z Was ją miała albo coś wiecie więcej na jej temat?? poradzcie...

My po szczepieniu. Izunia strasznie się popłakała :-(
Ja nie mogę na takie rzeczy patrzeć :-(
Ale jest zdrowiutka.
Rośnie prawidłowo - ma 4260g, nie mierzyła długości.
Teraz chce spać, ale chyba jej się przypomina, bo popłakuje smutno.

No my tez po szczepieniu.maly zdrowy.wazy 5450.nie mierzyli tez u mnie.i tez poplakuje przez sen wiec tez tak mysle ze mu sie przypomina.wlasciwie to Malena moglabym Twojego posta skopiowac:-Dbalam sie ze wazy za malo ale babka powiedziala ze dlatego ze mial falstart w tym szpitalu co schudl:baffled:i w miesiac przytyl 1700 wiec powiedziala ze ok na szczescie.

reklama
Do góry