reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
my tez dziś mieliśmy szczepienie w dwie nóżki które Lilianka zresztą przespała. Nie widać by gorączkowała więc ciesze się.Następne za 4 tygodnie.

Za to tak czytam w internecie informacje i rozmawiałam z koleżanką i wychlodzi na to że Laura ma AZS.:-( świetnie, że ktoś w ogóle mi powiedział. Lekarz w Polsce przepisał calcium i fenislil:no: a tutaj dostałam maść i wio-do domu. A to biedne dziecko drapie sie i drapie, najgorzej w nocy, aż do krwi czasem. W drugie święta przyjeżdża do nas siostra Roberta, poprosiłam ją by w aptece poprosiła o radę i przywiozła jakieś porządne maści i jak najwięcej ciekłej parafiny i dla Laury i dla Lili, bo Liliana jest uczulona na zwykła oliwke. No jeszcze żeby sie nie okazało że Liliana ma to samo.
Jak nie urok to sraczka.

Minisia Czarna- ślicznie dzieci rosną:tak:
Justynka a moze to jednak nie jest azs? tylko jakieś uczulenie moze

My dzis sie zarejestrowalismy do szczepienia na 23 grudzień :tak:

magdziunia- ona ma typowe objawy.i to ciagnie sie juz dobre 1,5 roku. nie wiem jak lekarz mógł to zbagatelizować. boje sie ze Liliana tez bedzie miec. zaczyna sie od suchych zaczerwienionych policzków. no nic- smaruje narazie tym co mam. musze czekac do wizyty w PL i odrazu pójde do dermatologa. narazie zobaczymy co nam Marta z Pl przywiezie.

reklama
Ale się zaniedbałam z wątkiem lekarzowym :zawstydzona/y:
Dziewczyny ale rosna te Wasze sreberkam kurde 6 kilo to już jest co dźwigać :-D
Gratuluje dzielnym dzieciaczkom i mamusiom :tak:

Do góry