reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MINISIA moja tez plakala bardzo i tez miala 3 ukucia :-(
CZARNA tez bym chciala abym Oliwia nie miala goraczki :-)
CZARNA tez bym chciala abym Oliwia nie miala goraczki :-)
J
justyneczka
Gość
my tez dziś mieliśmy szczepienie w dwie nóżki które Lilianka zresztą przespała. Nie widać by gorączkowała więc ciesze się.Następne za 4 tygodnie.
Za to tak czytam w internecie informacje i rozmawiałam z koleżanką i wychlodzi na to że Laura ma AZS.:-( świetnie, że ktoś w ogóle mi powiedział. Lekarz w Polsce przepisał calcium i fenislil
a tutaj dostałam maść i wio-do domu. A to biedne dziecko drapie sie i drapie, najgorzej w nocy, aż do krwi czasem. W drugie święta przyjeżdża do nas siostra Roberta, poprosiłam ją by w aptece poprosiła o radę i przywiozła jakieś porządne maści i jak najwięcej ciekłej parafiny i dla Laury i dla Lili, bo Liliana jest uczulona na zwykła oliwke. No jeszcze żeby sie nie okazało że Liliana ma to samo.
Jak nie urok to sraczka.
Za to tak czytam w internecie informacje i rozmawiałam z koleżanką i wychlodzi na to że Laura ma AZS.:-( świetnie, że ktoś w ogóle mi powiedział. Lekarz w Polsce przepisał calcium i fenislil

Jak nie urok to sraczka.
blond_20
Czarownica
Moj to sie najczesciej z krzykiem budziMinisia super przybrała.
Moj naszczescie nie goraczkował ale budził sie z krzykiem:--
-(

Minisia oni widocznie inaczej jakos mierza...najlepiej to chyba po ubrankach widac

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
JUSTYNA wspolczuje :-(
J
justyneczka
Gość
magdziunia- ona ma typowe objawy.i to ciagnie sie juz dobre 1,5 roku. nie wiem jak lekarz mógł to zbagatelizować. boje sie ze Liliana tez bedzie miec. zaczyna sie od suchych zaczerwienionych policzków. no nic- smaruje narazie tym co mam. musze czekac do wizyty w PL i odrazu pójde do dermatologa. narazie zobaczymy co nam Marta z Pl przywiezie.
reklama