reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Dziewczyny aż wstyd się przyznać ale ja jeszcze nie byłam u lekarza :zawstydzona/y: Ale nawet nie miałam kiedy. Eh Chyba jednak będe się musiała zmobilizować w tym tygodniu. Poczytałam sobie trochę ten wątek i widzę że wasze maluchy też rosną jak na drożdżach.

reklama
A ja dawno nie byłam na forum i już nie wiem czy pisałam o badaniu bioderek - w każdym bądź razie wszystko jest dobrze i kolejne dopiero w 6 miesiącu życia czyli kwiecień.

MADZIU super ze bioderka sa ok :-)

Moja mala chora tzn ma okropny katar Bylam dzis z nia u lekarza i kazala kupic krople NASIVIN :-)mam nadzieje ze po nich jej przejdzie Jutro lekarka kazala sie zas pokazac
Oliwia az sie dusi z tego kataru bo biedna nie umie oddychac I do gardelka jej to splywa i tez ja to dusi a ja sie strasznie martwie :-(

MADZIU super ze bioderka sa ok :-)

Moja mala chora tzn ma okropny katar Bylam dzis z nia u lekarza i kazala kupic krople NASIVIN :-)mam nadzieje ze po nich jej przejdzie Jutro lekarka kazala sie zas pokazac
Oliwia az sie dusi z tego kataru bo biedna nie umie oddychac I do gardelka jej to splywa i tez ja to dusi a ja sie strasznie martwie :-(
Dorotka zdrowka dla małej. Ja mojemu tez daje Nasivin:tak: (jak czesto kazała ci podowac?) Ale moj to ma dziwny ten katar. B o jak oddycha to mam wrazenie ze ma strasznie sucho w nosku (czesto nawilzam) i nic mu nie cieknie. Czasem cos mu tam zachlupie i juz mnie buzia boli od tej Fridy:nerd::nerd::nerd::nerd: bo sciagniecie mu katarku to cud:tak: i tak on białawy jak mleko:blink:

Madziu gratki dla Sebusia. ja dopiero po nowym roku pojde na usg chyba:crazy:

Czarna a u Sebusia też taka suchość w nosku - przeważnie po nocy.
Katarku raczej nie ma - ja odsysam wydzielinkę też Fridą.
Ale czy to powietrze za suche w domku - chociaż staram się nawilżać jak mogę.

Madziu i moj dodatkowo czasem oddycha tak jakby miał sapke (tak zaciaga noskiem ale nie zawsze)
A wam łatwo sie oczyszcza ta frida???????? bo mnie juz cała buzia i gardło boli tak ciezko idzie:szok::szok::szok::szok: a moze ja nie umiem:confused::zawstydzona/y:

reklama
Do góry