reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Kasiu to super, że pociecha rośnie.
Ja wyczajam moment kiedy Sebuś wyciąga się i cyk mierzę - wiem, że może być niedokładne, ale to mały margines błędu.
Ja wyczajam moment kiedy Sebuś wyciąga się i cyk mierzę - wiem, że może być niedokładne, ale to mały margines błędu.
ja wczoraj tez mierzyłam i mi wyszło 60/61cmJa wczoraj zmierzyłam Bartka sznurkiem od czubka głowy przykładając sznurek do ciała, tak jak Magdziunia piszesz i wyszło mi 62, czyli przybyło ok 4 cm.

My juz po szczepieniu Smerfik waży juz 5360. główka i klatka 39 Wsio ok bioderka tez ok ale i tak pojde na USG

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA super Ze z Samim ok I jak plakal bardzo czy byl dzielny na szczepieniu ?????
Ja mam jutro szczepienie
Dziewczyny Dziecko po szczepieniu moze byc marudniejsze i dostac goraczki ???????? Bo wole sie przygotowac
Ja mam jutro szczepienie
Dziewczyny Dziecko po szczepieniu moze byc marudniejsze i dostac goraczki ???????? Bo wole sie przygotowac
blond_20
Czarownica
Czarna super ze juz po
ja jeszcze nie wiem kiedy my idziemy.pytalam poloznej kiedy a ona ze beda sami dzwonic wczesniej ale mowi ze nie ma sie co spieszyc bo im pozniej tym lepiej to zniesie...ja nie wiem czy to dobrze...jesli ktos wymysli ze kolo 6 tygodnia to ma chyba tak byc a nie pozniej kiedys....a Rafal dzisiaj ma 6 tygodni wlasnie i cisza...

ja jeszcze nie wiem kiedy my idziemy.pytalam poloznej kiedy a ona ze beda sami dzwonic wczesniej ale mowi ze nie ma sie co spieszyc bo im pozniej tym lepiej to zniesie...ja nie wiem czy to dobrze...jesli ktos wymysli ze kolo 6 tygodnia to ma chyba tak byc a nie pozniej kiedys....a Rafal dzisiaj ma 6 tygodni wlasnie i cisza...
ja wczoraj tez mierzyłam i mi wyszło 60/61cm
My juz po szczepieniu Smerfik waży juz 5360. główka i klatka 39 Wsio ok bioderka tez ok ale i tak pojde na USG. kolejne szczepienie w styczniu;-)
Wdzę ze goni tą swoją narzeczona;-)
reklama
No wiec my juz po bólu.
Mała tak sie darł,że chyba mury popękały
biedactwo miała trzy razy ukłucie niestety
Ważymy 5880g a co do zmierzenia to wyglada na to ze sie wstapiła hehe bo ma 54cm a przy urodzeniu 57cm
wiec sama ja potem zmierze.
Mała tak sie darł,że chyba mury popękały

Ważymy 5880g a co do zmierzenia to wyglada na to ze sie wstapiła hehe bo ma 54cm a przy urodzeniu 57cm