reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
Kasia gratuluje koszykarza
my po szczepieniu na rota, mały wypił ładnie, ma juz 63 cm i 6 150 wagi, czyli w tydzień przybrał 350 g i 1 cm, a to wszystko na moim 75 B
. A wysypka to zatkane gruczoły, mam mu niczym buzi nie smarowac i przecierac spirytusem salicylowym, a ja tylko smarowałam go na spacer kremem niwea
my po szczepieniu na rota, mały wypił ładnie, ma juz 63 cm i 6 150 wagi, czyli w tydzień przybrał 350 g i 1 cm, a to wszystko na moim 75 B
malaulka
Podwójna mamusia
Kasia, Ppatqa- pięknie synusie rosną

My też po wizycie kontrolnej Lena waży 4740g
, a przy wypisie do domu po porodzie ważyla 2890, więc już 1900g przybyło jej
noi 54cm a więc 5 cm urosla
, super, cala i zdrowa, nawet powiedzieli że z bioderkami ok, lecz ja wiem swoje po wizycie w PL
, noi dalej mamy podwojne pieluchy a w kwietniu pojedziemy do PL to sprawdzić...
Ale ogolnie z dzieckiem wszystko prawidlowo..
W przyszlym tyg, ja do kontroli tej 6 tyg po porodzie, bo tak mi zeszło że jeszcze nie bylam, cytologia noi Lena ma szczepienie 6w1....

My też po wizycie kontrolnej Lena waży 4740g

Ale ogolnie z dzieckiem wszystko prawidlowo..
W przyszlym tyg, ja do kontroli tej 6 tyg po porodzie, bo tak mi zeszło że jeszcze nie bylam, cytologia noi Lena ma szczepienie 6w1....
blond_20
Czarownica
dziewczyny super!ciekawa jestem jaki ten moj maly jest juz duzy...probowalam go wczoraj zmierzyc ale chyba mi nie wyszlo
))bo wyszlo ze jest 5 cm mniejszy niz sie urodzil!
))jak oni to kurcze mierza?
dziewczyny super!ciekawa jestem jaki ten moj maly jest juz duzy...probowalam go wczoraj zmierzyc ale chyba mi nie wyszlo))bo wyszlo ze jest 5 cm mniejszy niz sie urodzil!
))jak oni to kurcze mierza?
![]()
wiesz, oni inaczej mierzą, bo ja mierzyłam Marikę z wyciągniętymi nóżkami z mamą i też wyszło, że zmalała :-)
mój M. mówił, że w szpitalu to mierzyli tak jakby w kłębie, czyli tak jak psy (ale co miał dokładnie na myśli to nie wiem)

reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Mierzenie odbywa się po tzw kawałku - raczej nie powinno się prostować nóżek u tak maleńkich dzieci.
Ale faktycznie dzieciaczki przybierają na wadze i to ładnie.
Kasiu to ładny koszykarz :-) a te bułeczki są słodziutkie mój Sebcio ma takie - no i jak na 7 tydzień i 2 dzień to waży teraz 6kg ale na wadze łazienkowej wyszło mi 6130g :-)
Ale faktycznie dzieciaczki przybierają na wadze i to ładnie.
Kasiu to ładny koszykarz :-) a te bułeczki są słodziutkie mój Sebcio ma takie - no i jak na 7 tydzień i 2 dzień to waży teraz 6kg ale na wadze łazienkowej wyszło mi 6130g :-)