reklama
Kaka to sa takie przypuszczenia ale nieukrywam ze taka mi nadzieje narobiła ze hoho. Jak wyszliśmy z gabinetu to M mówi to bedzie Sami (samuel) i ten uśmiech na twarzy. Boże jakbym chciała aby to była prawda
Zapomniałam napisać ze od główki do dupki ma 8 cm))) Duze co?
Zapomniałam napisać ze od główki do dupki ma 8 cm))) Duze co?
mirabelka73
Październikowe mamy'08
Czarna i pozostała mamusie które miały wizytę na dniach cieszę się z wami że wszystko dobrze i oglądam z radochą wasze śliczne maleństwa. Poszłam dość późno na genetyczne bo dopiero dzisiaj, dlatego że czekałam na powrót mojego męża a sama strasznie bałam się iść, ale lekarz stwierdził że jeszcze bez problemu można wszystko ocenić - wiek ciąży mam zbliżony do OM czyli 13tyg 5dni, długość 7,51 cm, przezierność 1,5, kość nosowa ok. Ale słuchajcie jak jestem zaskoczona, świetny lekarz (Invicta w Gdańsku) wizyta płatna a on się mnie pyta czy chcę dodatkowo dla większej pewności wykrycia chorób genet. zrobić test zintegrowany (ponoć 92% wykrywalności w połączeniu z wynikami usg) BEZPŁATNIE NA NFZ ponieważ skończyłam 35 lat. I tak chcieliśmy go zrobić chociaż kosztuje tu 450zł, a mój lekarz prowadzący powiedział że nie ma podstaw żeby mnie bezpłatnie skierować. Tak więc dziś pobrali mi krew i ponownie za dwa tygodnie, ale i tak jestem szczęśliwa po dzisiejszym badaniu i wklejam moją kruszynkę (ta kropka nad noskiem to w rzeczywistości strzałka kursora
i jeszcze nóżki i pupcia:
i jeszcze nóżki i pupcia:
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czarna super ze wsio oki duza dzidzia i ja tez pozniej opcykalam jak sie
dzidzia ulozyla moja byla wczoraj identyczna ale lezala sobie prosto hihih.
Mirabelka ciesze sie ze jest oki piekna dzidzia
A ja w poniedzialek ide na to usg i sie boje aby tylko wsio bylo oki
dzidzia ulozyla moja byla wczoraj identyczna ale lezala sobie prosto hihih.
Mirabelka ciesze sie ze jest oki piekna dzidzia
A ja w poniedzialek ide na to usg i sie boje aby tylko wsio bylo oki
Mirabelka no to super że Ci to zaproponował i jeszcez za darmo SUPER. I gratuluje dotychczasowych wieści że maluszek zdrowo się rozwija a te dodatkowe badania tylko to potwierdza.
Dorotka1234... bedzie dobrze
Robie sprostowanie moja dzidzia ma 6,5 cm 8 to ma z nóżkami (ja z wrazenia chyba tego niedosłyszałam- M mi uświadomił) a wczesniej Kaka. Niby 3 ciaza a człowiek wiecznie sie uczy
Dorotka1234... bedzie dobrze
Robie sprostowanie moja dzidzia ma 6,5 cm 8 to ma z nóżkami (ja z wrazenia chyba tego niedosłyszałam- M mi uświadomił) a wczesniej Kaka. Niby 3 ciaza a człowiek wiecznie sie uczy
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czarna ja tez tak myslalam bo na zdjeciu CRL pisze 65 mm
:-) ale to sa piekne rozmiary :-)
:-) ale to sa piekne rozmiary :-)
reklama