reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Żyję ta myślą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gosiu dziwne ze nie badaja na samolocieczyli najpozniej w niedziele bedzie Radus
![]()
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
GOSIU dziwne masz te wizyty :-(No ale dobrze ze na niedziele zapowiada sie RADEK :-)
blond_20
Czarownica
No to w niedziele bedzie pewnie kolejny pazdzioszek

ja bylam na KTG i niby wszystko ok.jakies tam lekkie skurcze co 7 min 40% ale nie czulam tego kompletnie, no i tetno jak dla mnie troche dziwne od 160 do 190
troche mi sie wydaje za wysokie ale lekarz powiedzial ze zapis poprawny...zapis moze i tak ale czy tresc
no i Rafal na poczatku tanczyl mpozno a pozniej przestal kompletnie az sie polozna zdziwila i wziela moj brzuch i na boki zaczela hustac
jakby go obudzic chciala
no ale nic, dalej sie nie ruszyl.wazne ze serduszko bilo..
pojutrze mam znowu na KTG przyjechac.ciekawe dlaczego tak czesto mam jezdzic
co 2 dni tak do wywolania to mnie zastanawia.ale lepiej za duzo opieki niz za malo.
wydaje mi sie ze musialo sie w tym szpitalu cos niedawno stac zlego bo kiedys wywolywali po 2 tygodniach a teraz po 1 bo to niebezpieczne no i to KTG co 2 dni...no ale ja sie ciesze.a
oddzial fajny tylko rzeczywiscie remont jeszcze i troche sie tam pyli bo teraz podlogi ukladaja
ale kolorowo i milutko nawet

ja bylam na KTG i niby wszystko ok.jakies tam lekkie skurcze co 7 min 40% ale nie czulam tego kompletnie, no i tetno jak dla mnie troche dziwne od 160 do 190

pojutrze mam znowu na KTG przyjechac.ciekawe dlaczego tak czesto mam jezdzic

wydaje mi sie ze musialo sie w tym szpitalu cos niedawno stac zlego bo kiedys wywolywali po 2 tygodniach a teraz po 1 bo to niebezpieczne no i to KTG co 2 dni...no ale ja sie ciesze.a
oddzial fajny tylko rzeczywiscie remont jeszcze i troche sie tam pyli bo teraz podlogi ukladaja

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ASIU to super same dobre wiesci A jak gin mowi ze tetno ok to napewno tak jest Ja ci zazdroszcze tego wywolywania po tygodniu :-)
Ja wczoraj to caly czas mialam skurcze miedzy 40 a 50 a co kilka minut 70-80 Ale te 40 i 50 mnie bardziej bolaly heheheh
Ja wczoraj to caly czas mialam skurcze miedzy 40 a 50 a co kilka minut 70-80 Ale te 40 i 50 mnie bardziej bolaly heheheh
blond_20
Czarownica
no wlasnie ja nie rozumiem tych skurczy troche .u mnie byla cisza dzisiaj ze skurczami jakby nie tych kilka malych kolo 40 a tak to na pozniomie 10 caly czas
)))
skala z tetnem dziecka jest u mnie do 200
wiec jeszcze Rafalek ma troszke zapasu ale norma jest do 160 i dlatego troszke sie martwie.no ale jakby bylo cos nie tak to by ordynator nie ryzykowal wiec sie uspokajam
skala z tetnem dziecka jest u mnie do 200
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dziewczyny ja cały czas myślami z Wami - będzie dobrze.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA u nas to samo :-( A ja sie strasznie boje za dlugo po terminie czekac a u mnie tez maja to gdziesz :-(
reklama
U nas w zeszłym tyg mojego M kumpla zona urodziła po terminie i przez kilka dni lezała na patologii(bo po terminie) Mała ur sie z jakas infekcja i juz prawie tydz lezy w inkubatorze. Okazalo sie ze oddała smółke w wody płodowe. Jak widac nawet w szpitalu nie jest człowiek do konca bezpieczny:-(