reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Ja juz po wizycie
Moje cisnienie 130/80 ( od kad mi mierza u gina to pierwszy raz takie wysokie bo zawsze mialam nizsze choc i to jest w normie )Tetno Oliwi ok:tak:
Moja waga zas 1 kg na plusie a razem to 18,5 kg na plusie :tak:
U gina szyjka miekka ale trzyma tak powiedzial gin Rozwarcie na jego OPUSZEK PALCA czyli nie wiem jakis 0,5 cm czy 1 cm bo facet ma wiekszy opuszek hehehe:-D.Powiedzial ze wsio tam sie ladnie przygotowuje Oliwi glowka na dole i przygotowana.Pozniej mialam KTG i Oliwi tetno srednio od 130 do 140 oczywiscie co jakis czas skakalo raz miala 112 a raz 160 ale to jej skakalo jak sie ruszala.
MOJE SKURCZE NAWET DO 80 % srednio utrzymywaly sie miedzy 40 a 50 A kilka razy byly miedzy 70 A 80
Gin powiedzial ze ladne skurczyki i ze czekamy Jak nie urodze do wtorku 28 to mam przyjsc.Jestem zadowolona z wizyty ale mam nadzieje ze do 28 nie doczekam heheh choc gin nie mowil czy jego zdaniem urodze na dniach czy nie Ale ja wiem ze takie ich mowienie nic nie daje :-p

reklama
Dorotka no to super wiesci :-) Mysle, ze lada dzien sie rozpakujesz :-)
Ja mam wizyte u gina jutro rano, chyba, ze z tych moich bóli cos sie rozwinie... Na razie nie wiem... Mam nadzieje, ze to juz to... Chociaz sie boje...

CZARNA no masz wczesnie wizyte ale fajnie bo nie musisz caly dzien czekac:tak:

Dzieki dziewczyny Ja jestem spokojniejsza i juz sie nie moge doczekac porodu i wogole sie go nie boje A jakie to bylo piekne sluchac serduszka I jak tak sie wsluchiwalam to doszlo do mnie ze zaniedlugo Oliwia bedzie z nami Ja jakos nie wierze ze urodze sama ale juz co ma byc to bedzie Kiedys sie doczekam :tak:

reklama
Do góry