reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

No prosze jak sie sprawdzi to sie do niego przejade:)))
A KTG nie mowi kiedy poród wiec nie jest tak wazne. Tam sprawdza sie czynnosc skurczowa macicy i tetno płodu. A od tego jeszcze daleka droga do porodu:tak:

Melana skorpion chyba od piatku jest;-) choc nie jestem pewna. A ja tak niechciałam skorpiona:-p
No wlasnie mnie tez drazni takie gadanie. Baba sobie narobi nadzieji a tu d....

reklama
Po dzisiejszej wizycie - mój gin szacuje, że urodzę do weekendu... tego weekendu... (rany, przecież zostały 2 dni!!!) :szok: :szok: :szok:

Nie wierzę w to wcale i nie wiem, jak on to sobie wyobraża, jak ja skurczy nie mam, a termin dopiero za tydzień... no ale zobaczymy, podobno wszystko wskazuje na to, że to lada dzień... więc czekam na skurcze, albo na odejście wód... trochę mi narobił nadziei, bo się nastawiałam raczej na "po terminie"

Ale pytałam o KTG (bo jeszcze nie byłam) i mówi, że wyniki tak dobre i wszystko super, że na razie nie ma potrzeby - jakby co to mam u niego wizytę za tydzień.

Może doczekamy :-)

Mi też powiedział w ost czwartek, że się już pewie nie zobaczymy przed porodem , miałam rozwarcie na 2 lużne palce czyli jakieś 2 cm, skróconą złagodzoną szyjkę ............i minął tydz i nic ;/

A co ile teraz do gina chodzicie? bo mi powiedział dopiero jak się go spytałam kiedy mam przyjść, że za dwa tyg a to już 4 dni po terminie będę ;/
Coś długo mi się wydaje;/

malena , Czarna skorpion to już od jutra (czwartku) jest

SKORPION : od 23 października do 21 listopada
więc nasze dzieciaczki mają ost szansę załapać się dziś na wage, ale coś mi się zdaje, że u mnie nici z tego będą. Też nie chcieliśmy skorpionka ale cóz mała sama wybiera, teraz to mam tylko nadzieje, że na 1 listopada nie trafi;/ bo to już by było nefajnie:/

KATE ja tez nie wierze w takie gadanie gina I moj gin nic takiego nie mowi :-) I dobrze bo bym sobie tylko nadzieji zrobila a pozniej bym sie mogla rozczarowac :-(

DLACZEGO NIE CHCECIE SKORPIONOW???????????????????????????????????????????????????????????? MNIE TO JEST OBOJETNE :-)a teraz to juz wiem ze bedzie skorpion :-)

malena , Czarna skorpion to już od jutra (czwartku) jest

SKORPION : od 23 października do 21 listopada
więc nasze dzieciaczki mają ost szansę załapać się dziś na wage, ale coś mi się zdaje, że u mnie nici z tego będą. Też nie chcieliśmy skorpionka ale cóz mała sama wybiera, teraz to mam tylko nadzieje, że na 1 listopada nie trafi;/ bo to już by było nefajnie:/
A ja ci powiem ze gdyby mi GINKA powiedziała ze 1 listopada zrobi mi CC to nawet bym sie niezastanawiała:-D:-D:-D juz mi wszytko jedno mam dosc tej niepewnosci i czekania

reklama
Do góry