reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Hej! właśnie wróciłam z wizyty rozwarcie na 1cm,miękka szyjka...rano miałam skurczyki...teraz też mam ale takie delikatne więc się nie przejmuje. Moja ginka dała mi przepis na szybszy poród- 6 łyżek liści z malin na 1 litr wody (do zagotowania) 3 szklanki na dzień. No i jeszcze jedno zalecenie...przytulanki...dlatego mój M chodzi z uśmiechem od ucha do ucha:szok::-D
Jeśli nic się nie wydarzy do 4 listopada mam się zgłosić na ktg.
Zapomniałam dodać,że nie przytyłam nic przez te ostatnie 2 tyg. czyli 12 kg na plusiku od początku ciąży:tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
MAJECZKOA wspaniale wiadomosci Ty to masz jakies rozwarcie a ja nic a nic tylko szyjka miekka :-(
Dorotko akurat to- szybko może się zmienić-może spróbuj pić ten wywar z liści malin?

Majeczka fajne zalecenia, ale tyle dziewczyn próbowało i nic z tego nie wyszło... Ale próbujcie, moze wam sie uda :-)
Mam pewne...podejrzenia,ze to wczorajszy wieczór przyniósł efekt...:tak:;-):zawstydzona/y:

witajcie dziewczynki. no niestety ale nie mam yeraz zbyt dużo czasu żeby wpaśc na bb, przy bliźniakach mam jednak trochę pracy. co się dzieje z CZARNĄ 79? uRODZIŁA JUŻ BĄBELKA? Pisałam do niej SMSA ale nie odpowiada.... Pozdrawiam Was wszystkie

reklama
Do góry