A mi lekarz w szpitalu z łaską zrobił dzisiaj to KTG, pomarudził, ale zrobił

No wiec wszystko w porządku i nic mi wiecej nie powiedział, hehe. Jak sobie tak z Patrykiem obserwowalismy to urządzenie to tętno dziecko było cały czas w okolicach 140 (chyba ze mały sie wiercił to podskakiwało),
a ten drugi wyswietlacz to chyba skurcze macicy pokazuje nie?? To było w granicach od 1 do 20 prawie cały czas, i dodatkowo wyłapało chyba 2 skoki do 40 i 2 do 60, ale ja w sumie nic specjalnego nie czułam, wiec nie wiem czy to skurcze czy co?? Czulam moze tylko lekkie napinanie brzuszka. Sama nie wiem co to znaczy dokladnie, a ten lekarz mi nie wytłumaczył, heh. Obejrzałam sobie za to sale porodowe i sa naprawde super

Jedna ogromna, na ktorej jest wszystko: pilki, drabinki, fotele, wielka wanna, kanapa - normalnie az oczy mi wyszły z orbit, jak tam ładnie i 2 mniejsze sale tez ładne i tez mozna tam korzystac z piłek itd.
Dla dziecka mam wziasc z 10 pampersow, chusteczki, 3 spioszki i 3 kaftaniki - bodów NIE... hmm ciekawe bo mam wpakowane wlasnie body

Ja chce normalnie na tej wielkiej sali rodzic

A i jedno co sie nowe dowiedzielismy to do porodu rodzinnego Patryk musi miec buty na zmiane, znaczy sie kapcie albo klapki, bo inaczej go nie wpuszcza na porodowke

A jaki tam spokoj. Przyjechała akurat jedna do porodu i połozna mowila, ze to dopiero druga dzisiaj

:-O Normalnie fajny szpital

Zobaczymy czy bede zadowolona po porodzie
No to teraz wizyta u mojego gina we wtorek i pozostaje dalej czekac, az cos sie w koncu zacznie :-(