reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
tEZ BYM TAK CHCIALA mASZ SIE FAJNIE ZWLASZCZA ZE SYNUS TWOJ TAK JAK MOJA MALA SA MLODSI O 2 TYGODNIE I JA SIE BOJE ZE LEKARZE MNIE BEDA NA HAMA DLUGO 3 MAC JAK SAMA NIE URODZE A TOBA SIE ZAJMIE TWOJ LEKARZ WIEC JA BYM SIE CIESZYLA JA JUZ MOGE ISC NA WYWOLANIE ALE ABY PO TO URODZIC :-)
Jak poczytlam mojemu M twojego posta to on mnie chce juz jutro wyslac do szpitala bo ma nadzieje ze cos mi zrobia tam ale on sie nie zna
Jak poczytlam mojemu M twojego posta to on mnie chce juz jutro wyslac do szpitala bo ma nadzieje ze cos mi zrobia tam ale on sie nie zna
mirabelka73
Październikowe mamy'08
ppatqa nie stresuj się, gin na pewno wie co robi i nie chce niczego przeoczyć, a do 25 daleko, może rzeczywiście Kamilek sam się szybciej pojawi na świecie 

Tirli
Fanka BB :)
Ja juz tez chce urodzić jutro wizyta u lekarza zobaczę co mi powie
gdzieę kiedyś czytałam ze jak kobieta boi się porodu i wogóle ma kiepskie nastawienie psychiczne to jakoś tak działa ze poród sie odwleka a ja juz bardzo chce urodzic a to jakos nie pomaga i poród nie chce sie zacząc to jest nie feer

gdzieę kiedyś czytałam ze jak kobieta boi się porodu i wogóle ma kiepskie nastawienie psychiczne to jakoś tak działa ze poród sie odwleka a ja juz bardzo chce urodzic a to jakos nie pomaga i poród nie chce sie zacząc to jest nie feer

jak dla mnie wiesci super. Cos mi sie wydaje ze jednak przezd tym 25 bedzieWitam ja wystrazona i spanikowana troche.
Ciśnienie 120/80, waga już 18 na +. badanie ok, Szyjka miękka i gotowa. Mniej wod, mały jak zawsze mały wg usg główka jak na 36 tydzień. Powiedział ze jak do 25 nie zjawie sie sama z porodem to mam przyjśc na oddział 25- on ma dyżur i będe mieć wywołaniem . I powiedział ze najpóźniej w sobote niedziele urodze. Wysłał mnie na ktg do szpitala, jejku myslalam ze nie wyleże bo trwalo godzine, tętno Kamilka 130-160, a mi % skakaly do 40 ale nic nie czułam. Wiec mam juz pierta przed 25.
Tirli to wychodzi z tych madrosci czy sie chce czy nie to i tak porod odwlekamy. Hmmm dziwne
Tirli
Fanka BB :)
może i tak ale mi sie już tak strasznie dłuży;-) jutro po wizycie mam zamiar złożyć łózeczko i mam wielka nadzieje ze nie będzie zbyt dlugo czekalo na Zośkę

Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Ehh u nas stoi juz rozłozone jakies 2 tygodnie i sie tylko kurzy, bo lokatora dalej brak :-(
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Pati mi też się wydaje, że urodzisz przed 25-tym. 

U mnie na dzisiejszej wizycie jak zawsze bez zmian
Ciśnienie w normie, waga b/z, tętno Małego jak zwykle, kolejna wizyta we wtorek. I tyle... ;-)

U mnie na dzisiejszej wizycie jak zawsze bez zmian

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
GOSIU a powiedzieli ci juz co po tym wtorku jak nie urodzisz ???????Kiedy do szpitala Kurde ty masz na dzis termin I JAK SIE CZUJESZ JAK MASZ TERMIN A TU NIC ???????????
reklama