reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

BEZA zgadzam sie z Asia ze przepelnienie szpitala bedzie jeszcze pewnie dlugo wiec spokojnie jedz i zobaczysz tam na miejscu jak to bedzie.Zycze ci azbys sie jednak wyspala bo pozniej bedzie nam tego brakowac :-)

reklama
Już powoli zmienia mi się nastawienie w stronę pozytywnego :tak:
co ma być to będzie!
Natanek to już duży chłopaczek, jest gotowy do wyjścia, więc nie ma sensu go tam dłużej trzymać :) Mam nadzieję, że będę mogła go pomimo cc utulić!!

No to przepełnienie w szpitalach jest straszne i mnie tez przeraza, ale przeciez gdzies musimy urodzic, wiec nie ma co o tym myslec. Grunt to myslec pozytywnie... (zeby to było takie łatwe...)
Beza, zazdroszcze, juz jutro bedziesz miała najprawdopodobniej swoje malenstwo... :-)
Teraz wychodza chyba te imprezy karnawałowe i rodzą sie dzieci spłodzone na przełomie roku i w styczniu :-D :-D he he he

Ja w poprzednich tez nie widziałam aby mi sie obnizył. I teraz tez bym niewidziała gdyby nie ten eksperyment z pepkiem na scianie:-p
Beza a ja i tak ci zazdroszcze:-p

cześć Dziewczyny!

Ja już po wizycie... rozczarowana i rozżalona, no i zła...

Ciśnienie OK, waga +15kg :-(

USG nie miałam, więc nie znam wagi Szymka.

Szyjki brak, rozwarcie 1cm, czyli tak jak było, brzuch wysoko, tętno ładnie równo bije.

Nie zapowiada się, że szybko urodzę :-:)-:)-( jak nie urodzę do 3 listopada:szok::szok::szok: to 4-go mam iść na wizytę, i albo od razu do szpitala, albo dopiero w 10-go:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

ehhhhh.... do dupy :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry